Alternativet vil tvinge danskerne til at betale til islam

Ikke nok med, at vi dagligt er tvunget til at støtte islam via halal-afgifterne, så vil Alternativet nu have danskerne til at betale endnu mere til deres vælgersegment.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Alternativets kirke- og ligestillingsordfører Sikandar Siddique udtaler til Sjællandske Nyheder at danskerne nu skal bidrage mere til andre trossamfund. Underforstået hans egen mørke ideologi islam.

Dette skal ske via den kirkeskat, som de fleste danskere betaler til.

Sikander Siddique mener dybt alvorligt, at folk via selvangivelsen skal tage stilling til hvilken trossamfund, man vil støtte.

Det er jo dybt vanvid på flere niveauer.

For det første fordi danskerne skal bidrage endnu mere til en mørk udemokratisk ideologi, der er til fare for det enkelte individ og demokratiet.

For det andet fordi det vil betyde endnu mere statslig bureaukrati for at tilfredsstille de politisk korrekte hos Alternativet.

For det tredje fordi kirkeskatten er en frivillig dansk skat.

Hvis Sikandar Siddique og hans ideologiske brødre vil have penge, kan de helt frivilligt bruge de penge de ellers skulle have betalt via kirkeskatten.

Danskerne betaler allerede dagligt milliarder af kroner til islam via den ideologiske halal afgift.

En afgift som vi, takket være flertallet af politikere i Folketinget, ikke har mulighed for at sige nej til.

Det er bevist, at mange af disse halal-miliarder går til islamistiske stater og organisationer. Og dermed indirekte til at støtte den terror, som rammer Europa og Danmark.

Takket være politikerne og erhvervslivet støtter danskerne altså direkte den terror som kan ramme os hvert øjeblik.

Alternativet

Ser man på Sikander Siddique og Alternativets baggrund for dette forslag, så er det tydeligt, hvad bagtanken er.

De vil belønne deres vælgersegment og de antidemokratiske organisationer som støtter partiet.

At personen Sikander Siddique er blevet medlem af det danske folketing er en demokratisk skandale, som ikke er blevet dækket af medierne.

Islam

Han har været stor tilhænger af den islamistiske organisation hizb ut tahrir, han holder jævnlig vælgermøder, hvor kvinder og mænd skal sidde adskilt.

Kort sag er Sikander Siddique endnu en af de personer, der hyldes af venstrefløjen, men bag facaden er en antidemokratisk islamisk ekstremist.

Dette forslag fra Alternativet, som det meste af venstrefløjen helt sikkert vil bakke op om, er endnu et bevis på den glidebane, vi ser i Danmark.

En glidebane hvor islam får særbehandling af naive politisk korrekte politikere.

Og med den store befolkningsudskiftning, der finder sted, vil vi helt sikkert se mere af dette.

5 reaktioner

  1. Fy for satan, som om vi ikke betaler mere end rigeligt til de skide muslimer i statsstøtte til deres halal halløj og nu anerkender vores politikere sku også sharia lov i Danmark. Danmark, vores danske værdier og alle ariske danskere fat sværdet og gå i fælles flok imod tyrraniet og ekstreminismen og bekæmp dem..

  2. Islam er ikke en religion i vestlig forstand men en totalitær fascistisk ideologi Forklædt som religion

  3. Jeg kunne godt tænke mig at den Danske Regering offentliggjorde en helt ærlig redegørelse ang. Islams stigende magt i dansk politik og hvad der binder den danske regering til Islam, og derefter ikke opfylder danskerenes ønsker og behov samt vende tilbage til at føre politik for Danskeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold