1. Maj: Statsministeren har fået nok af venstrefløjen

Så skete det. Selv venstrefløjen har fået nok af arbejdernes internationale kampdag. Statsministeren har droppet 1. maj.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Statsministeren har meldt ud, at hun har fået nok af sine egne vælgere. Hun dropper at tale i Fælledparken på arbejdernes internationale kampdag.

At statsministeren vælger at tage afstand fra socialismens sande ansigt, kan man kun rose hende for. Men når hun så samtidigt til daglig, selv er en del af socialismen, og baserer hendes regering på stemmer fra den yderste venstrefløj, så er der tale om ren hykleri og vælgerbedrag.

Mette Frederiksen baserer hendes knaldrøde regering på stemmer fra blandt andet Enhedslisten. Et parti der ud af til tager afstand fra politisk vold, hærværk og trusler. Men ind ad til bakker op om politisk vold, hærværk og trusler. Partiet har op til flere gange haft folketingsmedlemmer, der er dømt for vold og hærværk mod politiske modstandere.

Rent faktisk har Socialdemokratiet selv overtaget et af Enhedslistens tidligere medlemmer. Og Mette Frederiksen har endda gjort det tidligere medlem af Enhedslisten til minister i hendes regering. Den nuværende børne og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Pernille Rosenkrantz-Theil har haft sin andel i overfald på den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Aktivister fra den yderste venstrefløj blev inviteret ind på borgen af netop Pernille Rosenkrantz-Theil. Hendes gæster benyttede sig af indbydelsen til at angribe Fogh, hælde rød maling ud over den daværende statsminister.

Pernille Rosenkrantz-Theil ville ikke tage afstand fra overfaldet, tværtimod støttede hun overfaldet. Det var først da hun fik mulighed for at få en politisk tjans for Mette Frederiksens parti, at hun “tog afstand”.

Arbejdernes internationale kampdag

Hvis vi vender tilbage til arbejdernes internationale kampdag, er det kun Fælledparken, at statsministeren har valgt at sende afbud til. Hun vil forsat tage rundt i landet og lave spin for rød blok. Dette spin vil danske medier som altid lave mikrofonholderi for. Også for journalisterne er det en kampdag. En kampdag for centrum-venstre vinklingen.

Arbejdernes internationale kampdag er venstrefløjens skatteyderbetalte propaganda-dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold