Forleden kritiserede vi en BT journalist for at udskamme dem, der ønsker en debat om mediestøtte. BT svarer nu og forsvarer arrogant medarbejder.
BT i debat om mediestøtte

Efter at have kritiseret en af BT journalister for at udskamme dem, der ønsker en debat om mediestøtte, svarer den mediestøttet avis nu tilbage.

Svaret er den arrogance og disrespekt for skatteydernes penge, som man kender fra danske medier.

Det er BT’s medarbejdere på det sociale område, som svarer tilbage i en Messenger samtale.

BT forsvarer arrogant journalist i debat om mediestøtte

Den pågældende journalist Morten Bruhn (billede her over) og hans chef Michael Dyrby har været tavse, trods utallige henvendelser på Twitter.

Debat om mediestøtte

Baggrunden for debatten er nedenstående tweets. Det kom frem, at JP/Politikens forlag havde købt en del af Arnold Busck kæden.

Kritikken af medierne og deres misbrug af danskernes skattekroner via mediestøtte, fik B.T. journalisten Morten Bruhn til at regere med nedenstående tweet.

Jeg svarede i et tweet, at det var på tide, at mediestøtte fjernes, når nu medierne har rigelig med midler til at opkøbe en uddødende branche, der ikke har forstået at tilpasse sig markedet.

BT forsvarer arrogant journalist i debat om mediestøtte

Det er den debat tone som danske journalister generelt regerer med, når man tager mediestøtte op.

BT svar er endnu et angreb

Jeg valgte at kontakte BT’s redaktion via Facebook Messenger, nu da hverken journalist eller chefredaktør ville svare på Twitter.

Jeg spurgte om tweetet fra Morten Bruhn var den generelle attitude, debat form fra BT og deres medarbejdere, når der debatteres mediestøtte.

Svaret fra BT var som ventet, et intet svar:

Morten tweeter for egen regning på hans private Twitter-bruger.

Problemet er bare, at Morten Bruhn skriver at han er journalist hos B.T. Der står intet om, at det er en privat profil, og hans tweets intet har med hans arbejdsplads at gøre,

Jeg skrev tilbage og spurgte, om de som journalister ville acceptere deres svar, hvis det kom fra en politiker? At en politikers udtalelse var privat og ikke partiets holdning?

Svaret tilbage fra B.T. viser med tydelighed arrogancen fra danske journalister og medier. Svaret viser også, at de danske medier ikke har forstået betydningen af at modtage skattekroner:

Med fri presse kommer også det faktum, at journalisterne i deres private liv kan mene, hvad de vil. Dertil er det også vigtigt at understrege, at mediet, Danmarks Fremtid, er særdeles politisk ladet. Så der er ikke så meget at sige til, at netop dette medie er kritisk over for BT.

Der er så mange groteske ting i det svar, at man næsten ikke ved, hvor man skal starte.

Men lad mig tage det mest åbenlyse: BT kan ikke kende forskel på et skatteyderstøttet medie, som dem selv, og så et uafhængigt medie som DanmarksFremtid.dk, som ikke modtager støtte, som ikke skjuler sit politiske ståsted og tilhørsforhold.

Journalister misbruger deres magt

Det er et problem, at journalister misbruger deres magt til at udskamme de personer, der ønsker en debat om den mediestøtte, som er med til at betale deres løn.

Det er et demokratisk problem, at de fleste politikere ikke tør tage en debat om mediestøtte, licens og statsejede medier, fordi de ved, at de vil blive hængt ud, hængt på forsiden, gjort nar af.

Det er et demokratisk problem, at en branche som danske medier, der lever af at kritisere andre, ikke kan forholde sig til kritik af egen branche.

Det er et demokratisk problem, at danske journaliser i deres konstante centrum-venstre vinkling udskammer danske virksomheder, for påstået misbrug af skattemidler, mens de selv går under radaren.

Skattekroner og kvindehandel

Vi har medier, der modtager mediestøtte, mens de sælger kvinder i avisen. Hvis hvilken som helst anden dansk virksomhed stod for organiseret kvindehandel, var de blevet smidt på forsiden.

Medierne har et kæmpe samfundsmæssigt ansvar. Men danske journalister har ikke længere respekt for deres egen branche. Journalisterne er blevet en del af den lille lukkede elite, der ikke vil kritiseres, ikke vil tage debatten.

Vi har ikke uafhængige medier før alle former for støtte til og ejerskab af danske medier er væk.

Jeg er blandt andet gået ind i politik for at få afskaffet bestikkelsen til de danske medier. derfor bliver jeg ved med at bide mig fast i både medier og journalister.

Nyhedsbrev

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema