B.T. og deres medarbejdere stiller sig nu op i den lange række af journalister og medier, der udskammer dem, der ønsker en debat om mediestøtte.

Her til formiddag kom det frem, at JP/Politikens forlag har købt en del af Arnold Busck kæden.

Jeg svarede i et tweet, at det var på tide, at mediestøtte fjernes, når nu medierne har rigelig med midler til at opkøbe en uddødende branche, der ikke har forstået at tilpasse sig markedet.

Debat om om mediestøtte

Der gik ikke lang tid, så fløj den første journalist i flæsket på mig. Noget man ser gang på gang, når man forsøger en debat om mediestøtte.

B.T. og andre medier forsøger at kvæle debat om mediestøtte

Journalisten har siden fjernet sit tweet. Men internettet glemmer aldrig.

For selvfølgelig ønsker jeg og mange andre en debat om misbruget af skatteydernes penge. De er tale om misbrug, når midlerne går til at støtte en bestemt politisk korrekt centrum-venstre vinkling.

Men hver gang politikere, andre danskere, forsøger at tage en debat om mediestøtte, licens og statsejede medier, så udnytter mediebranchen deres magtfulde position.

Udnytter deres position til at få lukket debatten ned, til at udskamme og håne politikere.

Mediestøtten og licens er så snedigt indrettet, at man kun kan modtage støtten, hvis man følger en bestemt redaktionel linje, den politisk korrekte centrum-venstre vinklede linje.

Det er på tide at der tages et opgør med statsmedier og støtte. Det udgør et kæmpe demokratisk problem.

B.T. skylder et svar

Jeg har bedt Michel Dyrby (Billede øverst) om en kommentar til hans medarbejderes måde at behandle dem, der ønsker en debat om mediestøtte.

Jeg forventer ikke noget svar fra Michael Dyrby, der tydeligvis har valgt sidde i dansk politik. Når man ukritisk udnævner landets statsminister til landsmoder, så har man mistet al form for troværdighed.

Michael Dyrby, hans medarbejdere og B.T. stiller sig op i køen hos de 80 procent hos danske medier.

Nyhedsbrev

4 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema