Centrum-venstre truer demokrati og ytringsfrihed med deres konstante snak om censur og udelukkelse. Specielt når det ikke kun bliver ved snakken.
Centrum-venstre truer demokrati og ytringsfrihed

“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres”

Sådan står der i Danmarks Riges Grundlov. Grundlovens paragraf 77.

Men centrum-venstre, og resten af de politisk korrekte, er i rekordfart ved at få slettet paragraf 77.

Ytringsfrihed

Jeg, og mange andre, oplever dagligt en politisk censur og hetz fra centrum-venstre fløjen. Den viser sig tydeligst på Facebook, hvor politiske modstandere, med facebook’s hjælp, får blokeret folk, der ikke er ramt af politisk korrekthed.

Men kun når det rammer kendte organisationer og personer, som f.eks. Trykkefrihedsselskabet, eller folk fra centrum-venstre, tvinger danske medier sig selv til at skrive om det.

centrum-venstre

Rammer det almindelige danskere, som tilfældigvis er borgerlige, stemmer på Nye Borgerlige, så er journalister ikke interesseret i at skrive om det. En kendt dansk journalist fra en skatteyderfinansieret tv station har direkte sagt til mig, at hun ville afvise historien, udelukkende fordi jeg er medlem af Nye Borgerlige og modstander af Islam. Hun var godt nok plakat fuld, men man siger jo, at sandheden skal man høre fra børn og fulde folk.

Da jeg ikke har samtalen på bånd, har jeg valgt at udelade den kvindelige journalists navn. Men journalisten har et aldeles godt forhold til de Radikale, så meget kan jeg sige.

Vi er altså nået til den situation, at medier censurer folk på grund af deres politiske overbevisning. Endda medier, der er støttet af eller ejet af skatteyderne.

Demokrati

Er det et demokrati værdigt?

Desværre har centrum-venstre og resten af de politisk korrekte også fået sociale medier, som Facebook og YouTube med på deres antidemokratiske censur. Her på DanmarksFremtid.dk er vi selv blevet ramt. Heldigvis er Twitter endnu ikke blevet ramt af politisk korrekthed på helt samme måde. Men mon ikke Twitter snart bliver truet til censur.

Facebook og YouTube er private firmaer, men firmaer, der har de facto monopol i Danmark. Derfor har de en udvidet pligt til at overholde vores Grundlov.

Det ville klæde centrum-venstre at hylde og overholde en af de vigtigste grundpiller i vores demokrati, i vores Grundlov, ytringsfriheden.

Nyhedsbrev

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema