Det var en svag patient i forvejen, derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at danske medier er det første kendte coronavirus dødsfald i Danmark.
Coronavirus: Danske medier afgået ved døden

Under hele coronavirus forløbet, som vel har varet en 3 ugers tid herhjemme, har man set, hvordan journalistikken i Danmark langsomt er blevet svagere og svagere. For til sidst at afgå helt ved døden i dag.

Under hele forløbet har pressemøderne med statsministeren mindet om Putins pressemøder i Rusland. Journalister der ærbødigt sad på deres pladser, næsten bukkede før de stillede et spørgsmål. En journalist fra Ekstra Bladet ligefrem takkede statsministeren under tirsdagens pressemøde. Ganske enkelt pinligt.

Coronavirus

Statsministeren og regeringen har ikke magtet deres opgave med coronavirus. Bør og opfordrer er ikke ledelse og tage ansvar. Det er at flygte fra ansvaret. Det resulterede i panikagtige scener i går, da det endelig gik op for danskerne, at vi står i en hidtil uset krise.

Hvad der i dag har fået mig til at erklære dansk journalistik afgået ved døden er 2 eksempler.

Det første kom fra Politiken journalisten Kristian Trojaborg der næsten med stolthed i stemmen fortæller, at han var en af dem, der hamstrede i går. Dette vanvid giver Politiken plads til. Indirekte opfordring til hamstring

Det næste eksempel er fra BT og Michael Dyrby. Chefredaktøren erklærer, uden at blinke, at “en landsmoder blev født”. De Nordkoreanske journalister kommer på studieophold i Danmark, så snart krisen er overstået.

Michael Dyrby forsætter med stor kærlighed i stemmen “Hun optrådte myndigt, men roligt. Hendes stemme rystede ikke. Hun var i kontrol”

Problemet er bare, at det er alt for lidt, alt for sent. Dansker grænser har stået pivåbne og gør det stadigt. Folk har kunne vade ind og ud. Og gør det forsat.

Plejepersonale i staten bliver sendt hjem med mistanke for coronavirus, men bliver bedt om at møde op næste dag.

Eksemplerne på fravær af ledelse og evne hos statsministeren, regeringen og sundhedsmyndighederne står i kø.

Danske medier

Men danske journalister og medier hylder selvsamme trio. Ja, mange runddeler simpelthen et tweet, der opfordrer til ikke at kritisere manden i spidsen for Sundhedsstyrelsen. En mand som flere journalister har hyldet, som var han en rockstjerne.

Og så har jeg endda ikke nævnt alle de kulturpersonligheder, som danske medier har brugt som coronavirus eksperter.

Specielt under en krise, er det mediers pligt at være kritiske over for myndighederne. Mediestøtten er i stedet blevet brugt til mikrofonholderi.

Så dansk journalistik er afgået ved døden som de første i forbindelse med coronavirus i Danmark. En patient der i forvejen var ramt af en hård centrum-venstre syge.

Æret være dansk journalistiks minde.

Opdateret 16. marts 2020

Her lige et eksemplar på hvad der sker hos Danske medier. Det er direkte pinligt. Mediestøtten skal afskaffes så snart krisen er overstået.

Coronavirus: Danske medier afgået ved døden
Coronavirus: Danske medier afgået ved døden
Coronavirus: Danske medier afgået ved døden
Nyhedsbrev

11 reaktioner

  1. danske medier er svage og uduelige. hvorfor gives der ikke meldinger om, at Danmark modtager muslimer og at de er smittede og man tvinger politiet til at køre dem til sandholm. hvorfor bliver det ikke fortalt i tvavisen. Mette Frederiksen svigter danskerne igen, ved at modtage flere muslimer og at de oven i købet kommer ind i Danmark smittede med corona. vi bliver fortalt at vi er for dårlige til at passe på hinanden. men Mette som ellers står vagt om danskernes sikkerhed, så lader sig presse af koran Morten og imam pernille.
    tvavisen som vi bliver tvunget til at betale til, tør ikke fortælle det der bør siges

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema