Coronavirus: digital komsammen

Da dronningen i går aftes talte til nationen om coronavirus, nævnte hun også digital komsammen. Vi har de digitale muligheder, lad os udnytte dem.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Danmark er nu lukket ned. Social komsammen er afbrudt på grund af Coronavirus. Men som Dronningen sagde i går aftes, så er der andre muligheder, som f.eks. digital fællesskaber..

Sociale medier og digitale enheder har længe været skældt ud af diverse eksperter for at tage menneskers tid og opmærksom. Men i denne situation, vi står i, er sociale medier og enheder som tablets, mobiltelefoner mv, med til at forsætte de sociale relationer.

Vi har set musikere, der streamer hjemme fra deres egen lejlighed. En oplagt mulighed til at sprede lidt glæde og hygge ude i de danske hjem. Tusind tak til musikerne.

Digital komsammen

Du kan også selv benytte dig af de digitale muligheder. Lave en live streaming på Facebook. Fortælle en god historie, lave et lille teaterstykke. Mulighederne er mange.

Hvis du gerne vil føre en samtale med venner og familie, hvor I kan se hinanden, er der også masser af muligheder. F.eks. kan du via Skype lave videokomsammener med flere personer. Og det er gratis.

Mange har også produkter fra Apple, som f.eks. iPhone, iPad og Mac. Her kommer Facetime indbygget. Med Facetime kan du lave videoopkald til andre med samme enheder.

Mulighederne er mange. Har du selv et godt digitalt tip, så lav gerne en kommentar herunder.

Coronavirus

Coronavirusen har lagt det meste af Danmark ned, og vi bliver nød til at følge de retningslinjer, der er. Hvis ikke for os selv, så for alle de svage i samfundet. Men vi bliver ikke nød til at droppe det sociale. Vi skal bare tænke i nye muligheder.

I denne tid er det tilladt at bruge masser af tid foran skærmene. Hold kontakten med hinanden.

Pas per jer selv og alle andre derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold