Coronavirus: Grænsekontrol og migranter

Der er nu indført en total nedlukning med grænsekontrol i forbindelse med Coronavirus. Lige på nær migranter. En politisk korrekthed der kan koste liv.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Statsministeren, regeringen og myndigheder forsøger at få folk til at lytte, når det gælder coronavirus. Og med rette. Med grænsekontrol skulle landet gerne være lukket ned. Men migranter har forsat fuld adgang til landet.

Politiet skal tilmed bruge tid på at køre migranter op gennem landet. Som om politiet ikke har rigeligt at se til her i øjeblikket.

Migranter

Man kan undrer sig over, at mens statsminister Mette Frederiksen med den ene hånd forsøger at lukke landet ned, inviterer lempelsesminister Mattias Tesfaye med den anden hånd migranter ind, der har rejst på tværs af et coronavirus ramt Europa.

I tyskland er der allerede flere migranter, der er blevet konstateret coronavirus inficeret. Wir schaffen das … ikke.

Politisk korrekthed er medvirkende til, at danskerne bliver ekstra udsat. Spørgsmålet er, om det er Morten Østergaard og de Radikale der styrer regeringens politik. Noget kunne tyde på det.

Det spilder også ind, at danske politikere forsat fuldstændig blindt, og til skade for Danmark, holder fast i forældede konventioner. Konventioner, der er skrevet i en anden tid.

Grænsekontrol

Som med meget andet under denne krise, så sejler det desværre for regeringen. Vi har f.eks. også set hvordan folk har kunne komme ind i landet uden at blive kontrolleret og sat i karantæne. Noget der forsat sker.

Det har intet med nedlukning og grænsekontrol at gør. Det har alt at gøre med svigt af danskerne, og specielt de svage i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold