Coronavirus: Lukning af grænsen kommer for sent

Statsministeren har netop meddelt at grænsen i morgen bliver lukket pga coronavirus. Igen halter Mette Frederiksen efter til skade for Danmark.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Statsministeren har netop meddelt at grænsen bliver lukket i morgen lørdag. Årsagen er coronavirus.

Mette Frederiksen udtaler på pressemødet følgende:

“Den fulde grænsekontrol vil vi først have på plads om et par dage. Det er politiet, som har ansvaret, men vi kommer til at bede forsvarets personel om at tage del i grænsebevogtningen”

Ovenstående udtalelse siger alt om statsministerens, og dermed regeringens, evne til at lede, kommunikere og tage ansvar. Ingen af delene har hun haft.

Grænsen

Lukningen af grænsen kommer, som alle andre tiltag, alt for sent.

Regeringen har i flere uger ladet grænserne stå på vid gab. Turister og danskere har kunne vade ind og ud af Danmark uden nogen form for kontrol.

Resultatet deraf siger sig selv. København er det hårdest ramte område i Danmark.

Både statsministeren, regeringen og myndighederne har taget så meget fejl og haltet så meget bagefter, at alle former for tiltro er væk.

Skulle man da tro.

For medierne forsætter med at rose statsministeren for hendes indsats, hendes lederevner og hendes måde at kommunikere på. Den danske mediebranche er enten ramt af coronavirus eller har begået kollektiv selvmord. Journalistik er det ihverfald ikke.

Coronavirus

Danmark har ikke råd til at have en statsminister i spidsen for landet, mens den største krise siden 2. verdenskrig rammer. Det har kostet nok liv og kommer desværre også til at koste flere.

Gå af Mette. Gå af Nu.

6 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold