Efter at have set regeringen håndtere Coronavirus, må man konstatere, at Mette Frederiksen har fejlet som statsminister. Evnerne har ikke været der.
Mette Frederiksen ramt af Coronavirus

Sent fredag aften meddelte statsminister Mette Frederiksen, at de danske grænser skulle lukkes ned på grund af Coronavirus. Eller det vil sige spin mæssigt ned. For asylansøgere og andre, som man nu finder er nødvendige, er selvfølgelig velkommen.

Man kan kun bifalde at grænserne bliver “lukket” ned. Men som med alt andet, regeringen har foretaget sig. under den største krise siden 2. Verdenskrig, er det alt for lidt, alt for sent.

Coronavirus

Turister og andet godt folk har kunne vade ind og ud af Danmark uden nogen form for kontrol, f.eks. i Kastrup Lufthavn. Så sent som fredag aften efter statsministerens pressemøde skete det stadig.

Regeringen med statsministeren i spidsen har fra dag et haltet bagefter. Grænserne skulle være lukket for længst. Andre tiltag, som lovgivning, skulle allerede været indført, da man så situationen i Italien løbe løbsk.

Men regeringen havde mere travlt med at sende mails de forkerte steder hen.

Mette Frederiksen

I onsdags lukkede statsministeren det meste af Danmark ned. Igen kan det kun bifaldes, men igen var det alt for lidt, alt for sent.

Indtil da havde meget få danskere taget situationen seriøst. Statsministerens kommunikation med bør, opfordrer, anbefaler og fraråder havde ikke overbevist danskerne

Da der så pludselig lukkes ned, går det op for danskerne, at det her er alvorligt. Danskerne går selvfølgelig i panik og hamstrer. Pinligt og ikke et kønt syn. Men resultatet af en svag statsministers dårlige kommunikation.

At et land i krise har en statsminister, der ikke evner at lede, kommunikere og tage ansvar, kommer til at koste liv. Det bliver vi nød til at debattere og kritisere allerede nu, for ellers kommer der til at koste endnu flere liv.

Jeg undrer mig desuden. De selvsamme personer, som feks Morten Østergaard, der konstant har udråbt grænsekontrol, som noget der ikke virker, roser her til aften statsministeren for at indføre grænsekontrol? Sådan er det jo.

Tiden er ikke til partipolitik. Men vi bliver nød til at være kritiske (noget medierne glemmer med deres mikrofonholderi), da det handler om menneskeliv. Danskernes liv.

Kære Danmark: lad os stå sammen i den her svære tid, som slet ikke er toppet. Lad os tænke på de svage i samfundet, det er dem der rammes hårdest.

Pas på jer selv og hinanden

Nyhedsbrev

11 reaktioner

 1. Man må sige, at Mette F. har UDNYTTET corona OPTIMALT til at køre socialistiske tiltag i stilling. Lukning af skoler: Ny generation mister i klogskab og viden. Ved at sprede FRYGT og OPFORDRE t 0 samvær opnår hun at sprede MISTILID i familier / naboskaber / klubber etc. Samtidig har hun lukket ned for indtjening i Private virksomheder, mindre erhverv risikerer at lukke, IVÆRKSÆTTERE STOPPES TOTALT. I SOCIALISMENS NAVN skal STATEN jo være den bærende kraft – TRODS DE INGEN INDTJENING HAR T DK.
  Små frifører lukker, mister penge, måske kunder. Ældre aflyser deres runde fødselsdagsfejringer med nærmeste venne-familiekrreds.
  STORE TAL NÆVNES. Men nyeste tal på Verdensplan viser 1 dødsfald pr. mindre end 1 million indbygger. 1 smittet pr. 420.000 indbygger og heraf har ca 44% overlevet til nu.
  Jeg har taget tal fra Videnskab.dk og valgt tal fra verdensplan. Er der større risiko i Danmark må der være noget galt i “kuren”, hvilket Mette ALDRIG vil indrømme. Har fx lige læst at SydKorea er smittefri, da de tester alle.

 2. Anne-Mette Vase. Jeg kunne godt skrive en masse grimme ting om dig, men det vælger jeg ikke at gøre. Din klumme siger det hele om dig, så god bedring til dig og dine venner i NB.

 3. Ja det er da godt at i ikke har nogen indflydelse jer der har meldt jeg under NB sorte faner ,så var det jo kun folk med penge nok der blev gjort noget for,i er godt nok en sølle flok

 4. Klart i må skrive det, som byrådskandidat. Alle folkepartiets partier står ellers bag beslutningerne. Venligst opdatere Hr Redaktør, det klæder ikke dit parti

  1. Vi forholder os til virkeligheden. Ja, partierne står bag beslutningerne. Hvor skriver vi de ikke gør det? Problemet er måden tingene drives på af regering og myndigheder. Alt for lidt, alt for sent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema