Coronavirus: Radikale og grænsekontrol

Det tog ikke længere end fem minutter før Radikale skrottede deres opbakning til grænsekontrol, indført på grund af coronavirus.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Fem minutter. Længere tid tog det ikke for de radikale, før de var klar til at droppe opbakning til grænsekontrol i forbindelse med Coronavirus.

Mange vil nok sige, at de radikale hellere vil se lig i gaderne end at indrømme, at grænsekontrol rent faktisk virker, rent faktisk kan lade sig gøre.

Radikale

På Twitter skriver de radikales leder Morten Østergaard Følgende:

Grænsekontrol

Så de radikale vil altså have at statsministeren, der har svært nok ved at lede landet, skal spilde tid på at forklare Østergaard, at grænsekontrol er for at sikre, at der ikke kommer flere tilfælde ind. Indtil nu har alle jo kunne vade frit ind og ud.

Hvad er mest sikkert: At lade folk vade ind og ud, uden nogen form for kontrol? Eller lukke ned og kontrollere samtlige, der kommer ind i landet?

Man skal være radikal for ikke at kunne se logikken.

Eller det passer ikke helt.

For baggrunden for de radikales vanvid var, at de radikale partimedlemmer, journalisterne, begyndte at sætte spørgsmålstegn ved den eneste rigtige beslutning (selv om den kom for sent), regeringen har fortaget sig.

Danske medier er nemlig så forelsket i direktøren for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, at hvis han ikke har taget beslutningen, så er den forkert. En Sundhedsstyrelse, der som regeringen og statsministeren, ikke har bestilt andet end at tage fejl, halte bagefter.

Danske medier har fuldstændig svigtet her under krisen. Indtil nu har det været rent mikrofonholderi over for regeringen, statsministeren og sundhedsmyndighederne. Når de så endelig tager de kritiske briller på, er den fuldstændig forfejlet, men passer ind i den radikale politik.

Der er en grund til at danskerne reagere, som de gør.

Coronavirus

Tre ting har coronavirus afsløret herhjemme:

en statsminister og regering uden evner, danske journalisters hån af eget fag og at radikale hellere vil svigte Danskerne end at indrømme deres åbne grænsers politik er og har været naiv.

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold