Danskerne er snart i undertal i eget land

Forsætter politikkerne med deres svigt af Danmark, vores suverænitet, kultur og værdier, er danskerne snart i undertal i eget land.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Medlem af Nye Borgerlige.

Danskerne er snart i undertal i eget land. Det må være fakta, efter Berlingske i starten af januar har udgivet en artikel med følgende indledning: »400.000 flere med indvandrerbaggrund end vi troede: Vi må forstå alvoren af det her«.

Det var 400.000 flere, ikke i alt.

Med cirka 5.500.000 mennesker i Danmark skal man ikke være et matematikgeni for at kunne indse, at denne befolkningsudskiftning vil have stor betydning for Danmarks fremtid.

Og hvorfor nu det? Statistikkerne lyver ikke.

De er overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne (Unitos.dk, 15. november 2019).

De er overrepræsenteret i voldsstatistikkerne (Berlingske, 6. september 2019).

De står for hovedparten af voldtægter mod danske kvinder og piger (BT, 30. juni 2018).

Og senest så man i forbindelse med nytåret, at migranter og deres afkom benyttede sig af fyrværkeri til at skyde efter kvinder med barnevogne, børn og så videre.

Vi har flere gange set tilbedere af islam fylde store offentlige pladser som Rådhuspladsen i København med enten bønner eller demoer.

Vi har gang på gang set migranter brænder gaderne af, fordi de er utilfredse med, at folk ytrer deres holdninger, det der kaldes ytringsfrihed.

Vi har gang på gang set migranter ønske særlove, ændringer af den danske lovgivning, fordi det ikke lige passer ind i deres ideologi.

Vi har set migranter hylde døde terrorister og islamister på Rådhuspladsen.

Og hver gang står centrum-venstre på spring for at hjælpe med forbud og lovændringer, der rammer danskerne.

Vi så det i forbindelse med fyrværkeridebatten. Her var det alle danskerne, der skulle rammes. Ikke kun de kriminelle migranter og deres afkom.

Danskerne i undertal

Så når vi nu ser, at tallet for migranter og deres efterkommere er langt større end først antaget, så skal man være radikal eller tilsvarende politisk korrekt for ikke at tro, at det vil påvirke Danmark og danskerne yderligere i den negative retning.

Det begynder at nærme sig tilstande som i Sverige, Tyskland, Frankrig og England.

Men historien om de 400.000 ekstra migranter, der er i Danmark, vil hurtigt dø ud. For de danske politikere, der i generationer har svigtet Danmark, er ikke interesseret i debatten.

Det samme gælder journalisterne og de danske medier. Historien passer ikke ind i den politisk korrekte vinkling, i centrum-venstre vinklingen og ikke mindst i deres løgne og bedrag.

Det er på tide, vi danskere tager et opgør med generationer af politikeres svigt. På tide at de politikere, der har svigtet, påtager sig et ansvar, vågner op og kommer med en undskyldning. Det ville være en start.

Danskerne er snart i undertal i eget land

Seneste

Mediestøtte og medier

Så skal vi til det igen. Høre på danske journalister og medier. Høre på deres tuderi, når det gælder mediestøtte.

Perker

For 20 år siden var Danmark endnu ikke ramt af den politiske korrekthed. Der kunne Danmarks Radio lave perker spillet. Wolla!

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold