Her til aften var de 2 statsmedier, DR Nyheder og TV2 Nyhederne, gået sammen om at lave en partilederrunde. Tidligere på dagen havde DR Nyheder spurgt partilederne til deres handling omkring grænserne. Men sjovt nok havde de røde lejesvende “glemt” Nye Borgerlige’s leder Pernille Vermund.

DR Nyheder og journalisterne Andreas Nygaard Just og Oliver Boie Hansen skriver i starten af artiklen følgende:

Og før aftenens debat, som DR og TV2 sender i samarbejde fra Statens Museum for Kunst i København, er partilederne skarpe på, hvad de mener om grænsebommen. Skal den op nu eller forblive nede? P1 Morgen spurgte samtlige partiledere i morges.

Går man så i gang med at læse de forskellige partilederes kommentarer, så viser det sig, at det kun er 9 ud af 10 partiledere, der er nævnt i artiklen.

Hvem manglede? Det var selvfølgelig Pernille Vermund. Jeg skriver en selvfølge, fordi det netop er DR Nyheder, vi taler om.

DR Nyheder’s røde lejesvende

Den danske medieverden er en stor forsamling af centrum-venstre personligheder, der ikke kan efterlade deres politiske holdninger derhjemme. Men specielt DR er kendt, og med rette, for at være en forsamling af røde lejesvende.

DR Nyheder og de røde lejesvende "glemmer" Nye Borgelige

DR misbruger dagligt danskernes skattekroner på at lave en politisk korrekt vinkling, som lige så godt kunne være udsendt fra venstrefløjens forskellige pressetjenester.

Forsøger man at tage debatten med DR Nyheder journalister og andre journalister, så bliver man hånet, blokeret og svinet til.

Det er ganske komisk, at en branche, der lever af at kritisere andre, ikke selv kan tåle kritikken.

Jeg forsøgte i løbet af dagen, at få DR Nyheder til at reagere på Twitter, Men der var som altid tavshed.

Derfor valgte jeg her til aften, at skrive til de 2 journalister samt DR’s seerredaktør Jesper Termansen.

Der gik ikke ret lang tid, det hjælper åbenbart at involvere seerredaktøren, så fik jeg dette svar tilbage fra den ene af journalisterne, Andreas Nygaard Just:

Det er uheldigt og udelukkende min fejl – da vi har samlet artiklen, har jeg ikke fået sendt Vermunds take med til min kollega. Det er virkelig beklageligt, og det får jeg rettet first thing i morgen. Jeg er glad for, at du skriver og gør opmærksom på det – fejl kan ske, men det er ikke godt nok i det her tilfælde.

Først skal journalisten da have tak for at svare, det er sjældent, de vender tilbage. Men svaret er som forventet. Gang på gang, når journalister bliver fanget i at sprede deres eget politiske ståsted, så undskylder de eller også vedkender de ikke deres politiske vinkling.

Ja, det her er bare en lille udeladelse, og sikkert noget man skulle have ladet passere. Men det er en dokumentation på vinklingen hos danske journalister og specielt de 2 statsmedier, DR og TV2. For sjovt nok er det lige journalisternes hade objekt nummer et, Nye Borgerlige, man “glemmer”

Nye Borgerlige

Journalisten skrev desuden til mig, hvad Pernille Vermund havde udtalt. Det får du lige her:

Selv om Pernille Vermund også gerne så, at turisternes penge kommer ud og arbejder i særligt de mindre byer, der lever af turisme, så er hun lidt mere tilbageholdende end flere andre borgerlige partier.

For grænserne skal ikke bare åbnes – heller ikke for nordmænd og tyskere. Der skal findes en sundhedsfaglig forsvarlig måde at invitere dem til Danmark på, påpeger hun.

“Vi kan ikke bare åbne grænserne helt, som man gjorde før – heller ikke for nordmænd og tyskere. Vi skal finde en måde, hvor vi sikrer, at de mennesker, der kommer hertil og skal være her i et stykke tid, kan gøre det sikkert. Vi skal have dem, der har lejet et sommerhus, et værelse på en kro eller et hotel, og dermed er en vigtig del af den økonomiske forudsætning for mange små bysamfund i særligt Sydjylland, Vestjylland og Nordjylland, hertil på en måde, så det hænger sammen” siger Pernille Vermund.

Dokumentationen på udeladelsen kan du finde her.

Nyhedsbrev

4 reaktioner

  1. – og hvorfor stod Pernille Vermund alene til højre for Statsministeren under partileder debatten? Hvem har bestemt det?
    Det betød jo, at Statsministeren nærmest konstant vendte ryggen til Pernille Vermund/NB og havde fokus på alle de genvalgte partier, der stod oplinet som en samlet trup på venstrefløjen ( på flere planer ).

    1. Ja det vi bekendt med og kommer ikke som en overraskelse, hver dag oplever vi, at vores medier manipulere med os til fordel for de røde partier. Jeg undrede mig også over at Pernille Vermund stod alene ude på fløjen. Normalt ville man stille Statsministeren i midten og så fordele partilederen ud til højre og venstre efter størrelse. I går kunne vi så se, at DF blev svinet til og nedgjort af 4 medvirkende i Bezzerwisser, uden chance for at forsvare sig.

  2. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi skal tvinges til at betale medielicens til nogle så venstreorienterede medier og som samtidig har den frækhed at kalde sig PUBLIC SERVICE KANALER, det er jo til at grine af, hvis ikke man lige blev tvunget til det…
    PS. Hvordan går det forresten nede i Grækenland, de havde tid igår til at sende om krigen i Yemen, og det er forfærdeligt i sig selv, men den har stået på i flere år, og berører ikke os direkte, men det gør den Tyrkiske invasion af Grækenland, for det syge segment forsætter op gennem Europa og spreder skræk og rædsel, voldtægter, overfald, mord og plat og svindel, og hvem skal betale igen, OS SKATTEYDERE, hvor længe vil vi finde os i det, på et tidspunkt sker der noget voldsomt selvtægt, desværre, men det er ene og alene politikernes skyld…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema