Enhedslisten lever i en anden verden

Her midt under den største krise siden 2. verdenskrig, mener Enhedslisten at dansk økonomi har det fint. At erhvervslivet sagtens kan klare flere udgifter.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Sjældent jeg er mundlam. Sjældent jeg er chokeret. Men her til aften har Enhedslisten afsløret deres forstand, eller mangel på samme, på økonomi.

Jyllandsposten skriver, at midt under den største økonomiske og sundhedsmæssige krise siden 2. verdenskrig, forhandler regeringen forsat videre omkring en klimaplan.

Det er i sig selv fuldstændig tåbeligt.

Men så træder Per Clausen, tidligere folketingsmedlem for Enhedslisten ind på banen, med en række udtalelser til undertegnede. Bl.a. følgende:

Enhedslisten

Jeg har aldrig haft den store tiltro til socialister og økonomi. Men Enhedslistens syn på verden, er ganske enkelt både chokerende, skræmmende og direkte livsfarligt.

Ja det er ganske enkelt pinligt for almindelig tænkende personer.

En reaktion

  1. Det er hovedrystende, også at vi bliver ved at lukke flere muslimer ind i danmark. oven i købet Corona smittede muslimer. vi har jo set at muslimer ikke vil lade sig integrere i danmark, og at vi som tak for hjælpen, får alle de problemer med muslimer, som vi har. istedet for at lukke flere muslimer ind, så skulle vi begynde hjemsendelse af muslimer. Det læder jo til at de har et kæmpe overskud, som de kunne bruge i deres hjemlande eller i nær området.
    Folketinget har fuldstændigt slået fejl også mht. flygtninge. Det koster danskerne meget dyrt og vores unge piger er traumatiseret for livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold