Sultanen af Tyrkiet har erklæret krig

Med Tyrkiet og sultanen Erdogan's afpresning af Europa, er der direkte tale om en krigserklæring. Syrien er kun undskyldningen.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Så skete det igen, mens vores politikere ser til. Tyrkiet og Sultanen Erdogan har, med Syrien som afpresning, erklæret Europa Krig. Et NATO-medlem har erklæret sine samarbejdspartnere krig.

Desværre reagere de europæiske politikere, som altid, med naivitet.

Erdogan

Gang på gang har politikere, som Merkel, solgt ud af Europas suverænitet, kultur og værdier til islamisten Erdogan. En islamist der har forandret Tyrkiet til endnu et islamistisk de facto regime. En islamist der ønsker at Islam skal sprede sig over hele Europa og dermed oprettelsen af et Tyrkisk storrige igen.

Herhjemme er lempelsesminister Mattias Tesfaye ude at markere sig som en hardliner, med hans udtalelse “Vi er klar til at lukke af for asylansøgere“.

Men som ved den tidligere socialdemokratiske regering, med Lars Løkke i spidsen og med Søren Pind, som den daværende ansvarlige, vil de danske grænser igen komme til at stå pivåbne.

For ingen danske politikere har modet til at sætte hårdt mod hårdt. Ingen danske politikere vil miste muligheden for et godt internationalt betalt job, når vælgerne herhjemme har fået nok af deres svigt.

Afpresning

Så der med lykkedes Erdogans afpresning. De europæiske politikere står fuldstændig lammet, mens man lader en invasionsstyrke vælte ind over grænserne. Det eneste disse politikere kan råbe højt er, at EU er løsningen. Er er ikke løsningen, EU er problemet.

Syrien

Hele denne invasion skyldes Syrien. Et problem, der for længst kunne være løst, men venstrefløjen ville ikke bruge militære midler, da det var muligt. Men til gengæld vil venstrefløjen gerne lave historieforfalskning, når de giver de borgerlige skylden for udviklingen i Mellemøsten.

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold