EU og Schengen er historie

Hvis den nuværende historiske krise allerede har lært os noget, så er det, at EU og Schengen er historie. Grænsekontrol er sikkerhed.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Det har været tydeligt, hver gang der har været store kriser. EU og Schengen har spillet fallit. Det viser den nuværende grænsekontrol.

Vi er blevet tudet ørerne fulde om, at grænsekontrol ikke er muligt, at grænsekontrol ikke virker. I disse historiske krisetider viser det sig, som vi er mange der har sagt, at grænsekontrol virker og er et vigtigt værktøj.

På trods af, hvad journalister og andre radikale forsøger at give indtryk af.

Hvis grænsekontrol ikke virker, hvorfor er det så, at tilhængerne af den europæiske union konstant bruger grænsekontrol ved de ydre grænser, som et argument?

EU

Nu vi er ved den Europæiske Union. Både ja og nej siden kan vel blive enige om, at det netop er ved Kriser som denne, at EU skal vise sit værd. Men hvad har vi set ved den nuværende krise? Et EU der har været totaltfraværende. Et EU der ikke fik lukket af. Et EU der svigtede Italien. Et EU der svigter alle.

EU’s eksistensberettigelse er ikke eksisterende. EU er problemet, ikke løsningen.

Schengen

De åbne grænsers naive politik, Schengen samarbejdet, har kostet, koster og vil koste menneskeliv. Det er virkeligheden.

Hvad er mest sikker:

Åbne grænser, hvor folk kan vade ind og ud, uden nogen form for kontrol?

Lukkede grænser, hvor man kan kontrollere, hvad der kommer ind og ud af landet?

Man skal være journalist eller anden form for radikale for ikke at kunne se logikken.

De radikale forsætter deres forsvar for de åbne grænsers naive politik, og bruger gerne løgn, for at forsvare deres politik. For indrømmer de radikale, og andre tilhængere, først, at de har taget fejl, falder hele deres politik og eksistensberettigelse sammen.

Mange gange har man hørt, at økonomi og overbelastning af politiet er undskyldninger for ikke at indføre grænsekontrol igen.

Fakta er, at det ikke er politiets opgave. Det er muligt at oprette et grænsekorps, der kan stå for bevogtningen. Det er kun et spørgsmål om politisk vilje. Grænsekontrol vil desuden betyde er fald i kriminaliteten, der så igen vil frigive ressourcer hos politiet.

Til sidst er der debatten om økonomien. Har tilhængerne af de åbne grænsers naive politik overhovedet tænkt på, hvad det koster samfundet af ressourcer at lappe på konsekvenserne af deres åbne grænser?

Den Europæiske Union og Schengen er afgået ved døden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold