Jyllandsposten, Altinget og Danske Sygeplejeråd blåstempler Harun Demirtas svindel på grund af naiv politisk korrekthed. Søger statsborgerskab mens han tager på ferie.
Harun Demirtas

Så er bedrageren Harun Demirtas igen ude at please de politisk korrekte med hans historier om flygtninge. Svindel på højt plan.

Manden, der selv kalder sig flygtning, har bare et kæmpe problem. Han er selv en af de personer, der er med til at ødelægge hele asylsystemet.

Svindel

For mens Harun Demirtas mener, at han bliver forfulgt i hjemlandet, bl.a. pga hans seksualitet, og derfor søger dansk statsborgerskab, har han ingen problemer med at tage på ferie i Sultanen Erdogan’s Tyrkiet.

Danske medier, som Jyllandsposten og Altinget, har ingen problemer med at bruge denne svindler som klummeskribent.

Harun Demirtas

Harun Demirtas kloger sig både i Altinget og Jyllandsposten om alt mellem himmel og jord, dog mest offermentalitet. Bl.a. mener han, at det er danskerne, der, hvis de ikke kan acceptere religiøs undertrykkelse, skal forlade Danmark.

Mette Thiesen, fra Nye Borgerlige, er en af dem, der har taget kampen op mod svindleren Demirtas. En kamp det er endt i en mediehetz mod Thiesen fra de danske medier.

Og hvorfor så det? Jo det viser sig, noget der selvfølgelig bliver skjult hos medierne, at Demirtas har adskillige gode venner blandt journalister i Danmark. Journalister, der bruger deres skatteyderstøttet job, til at forsvare og kæmpe for en svindler.

Specielt Nima Zamani (tidligere Radio24syv) og Mads Aagaard Danielsen (DR), har ført an i kampen mod Mette Thiesen. Også den berygtede Abdel Aziz Mahmoud (TV 2), der misbruger statsejede medier til hans politisk kamp, har været aktiv.

Harun Demirtas bruger desuden hans titel som kredsnæstformand hos Dansk Sygeplejeråd når han skal præsentere sig.

Altså bruger Harun Demirtas både Altinget, Jyllandsposten og Dansk Sygeplejeråd til at legimitere hans svindel og hans ansøgning om statsborgerskab.

Jyllandsposten

Dansk Sygeplejeråd, Jyllandsposten og Altinget skylder et svar på, hvordan de kan ligge navn til en svindler af den kaliber.

Der er ingen tvivl om, at det er den naive politiske korrekthed der slår til igen.

Nyhedsbrev

2 reaktioner

  1. Hvad skal han overhovedet med et dansk statsborgerskab? Han har i forvejen et svensk? Er det ikke nok, for den tyrkiske flygtning, der rejser hjem til Tyrkiet på ferie?
    Han er samlevende med Kristian Thulesen Dahls fætter her i Danmark, men det behøver han vel ikke et dansk statsborgerskab for, når han i forvejen har et svensk?
    Ej heller hans status som sygeplejerske og kredsnæstformand for sygeplejersker i Hovedstaden i Dansk Sygeplejeråd, kræver dansk statsborgerskab.

    Men som det af, stort set, alle hans blogindlæg i JP fremgår, så er grunden måske, at han behøver et dansk statsborgerskab, for, her i landet, at kunne komme på tinge, med islam-politiske forehavender?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema