Altinget og Jyllandsposten giver spalteplads til asyl svindler

Jyllandsposten, Altinget og Danske Sygeplejeråd blåstempler Harun Demirtas svindel på grund af naiv politisk korrekthed. Søger statsborgerskab mens han tager på ferie.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Så er bedrageren Harun Demirtas igen ude at please de politisk korrekte med hans historier om flygtninge. Svindel på højt plan.

Manden, der selv kalder sig flygtning, har bare et kæmpe problem. Han er selv en af de personer, der er med til at ødelægge hele asylsystemet.

Svindel

For mens Harun Demirtas mener, at han bliver forfulgt i hjemlandet, bl.a. pga hans seksualitet, og derfor søger dansk statsborgerskab, har han ingen problemer med at tage på ferie i Sultanen Erdogan’s Tyrkiet.

Danske medier, som Jyllandsposten og Altinget, har ingen problemer med at bruge denne svindler som klummeskribent.

Harun Demirtas

Harun Demirtas kloger sig både i Altinget og Jyllandsposten om alt mellem himmel og jord, dog mest offermentalitet. Bl.a. mener han, at det er danskerne, der, hvis de ikke kan acceptere religiøs undertrykkelse, skal forlade Danmark.

Mette Thiesen, fra Nye Borgerlige, er en af dem, der har taget kampen op mod svindleren Demirtas. En kamp det er endt i en mediehetz mod Thiesen fra de danske medier.

Og hvorfor så det? Jo det viser sig, noget der selvfølgelig bliver skjult hos medierne, at Demirtas har adskillige gode venner blandt journalister i Danmark. Journalister, der bruger deres skatteyderstøttet job, til at forsvare og kæmpe for en svindler.

Specielt Nima Zamani (tidligere Radio24syv) og Mads Aagaard Danielsen (DR), har ført an i kampen mod Mette Thiesen. Også den berygtede Abdel Aziz Mahmoud (TV 2), der misbruger statsejede medier til hans politisk kamp, har været aktiv.

Harun Demirtas bruger desuden hans titel som kredsnæstformand hos Dansk Sygeplejeråd når han skal præsentere sig.

Altså bruger Harun Demirtas både Altinget, Jyllandsposten og Dansk Sygeplejeråd til at legimitere hans svindel og hans ansøgning om statsborgerskab.

Jyllandsposten

Dansk Sygeplejeråd, Jyllandsposten og Altinget skylder et svar på, hvordan de kan ligge navn til en svindler af den kaliber.

Der er ingen tvivl om, at det er den naive politiske korrekthed der slår til igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold