Lars Krarup og Herning kommune svigter børnene

Med et knæfald for den politisk korrekte mafia, har Herning's borgmester, Lars Krarup fra Venstre, svigtet kommunens børn, specielt de danske børn.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Det er netop kommet frem, at Lars Krarup (V) og Herning kommune har ladet sig presse til at opgive opdelingen af Herningholmskolen.

En opdeling der netop var sket for at hjælpe alle områdets børn.

Institut for Menneskerettigheder har med den store politiske korrekte grovfil tvunget kommunen, og dermed Lars Krarup, til at indgå forlig.

Herning

Tvunget kommunen til at svigte børn i deres mest sårbare år.

Man svigter alle børnene, både danske og børn af indvandrere.

I stedet for at udvikle den undervisning, der nu passer til de enkelte grupper, går man nu efter en socialdemokratisk model, nemlig den laveste fællesnævner.

Herningsholmskolen

Flere undersøgelser viser, at børn af indvandrere klarer sig dårligere, bl.a. på grund af manglende danskkundskaber og støtte derhjemme fra.

Med opdelingen ville der have været mulighed for at styrke tiltagende, få en svigtet gruppe med. Få styr på integrationen.

Med aflysningen af opdelingen svigter man både børn af indvandrere, der ikke får den hjælp, de tydeligvis har brug for, men også danske børn, der vil få en dårligere uddannelse, da opmærksomheden nu igen skal rettes mod børn af indvandrere.

Det her har intet med diskrimination at gøre, men en offermentalitet, der igen kommer til at skade integrationen, men ikke mindst danske børn i deres skolegang.

Hele affæren er endnu et eksempel på, hvad der sker med en ukontrollerbar indvandring.

Endnu et eksempel på, at danske politikere, her Venstre, svigter danskerne.

Det er på tide med kræfter i Herning Byråd, der tør tage kampen op mod den politiske korrekthed, tør tænke på danske børn og ikke gå efter laveste fællesnævner.

Det er på tide med Nye Borgerlige I Herning byråd.

Derfor stiller jeg op som byrådskandidat til Nye Borgerliges generelforsamling.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold