Gang på gang sker det. Ideologien Islam og dens terror besætter Danmark. Og imens benægter naive politisk korrekte politikere virkeligheden.
Islam og terror er ikke lukket ned af Corona

Tidligere i dag indkaldte Københavns Politi og PET til et pressemøde på Politigården I københavn, fordi man endnu engang har afsløret islam i at ville begå terror. Selv under en verdensomspændende krise, holder Islam ikke fri fra ideologiens modbydeligheder.

Islam

PET indledte med at sige, at nu står vi her igen. Og ja nu står vi her igen og mærker ideologien Islams indtog i Danmark.

Pernille Vermund

Som Pernille Vermund, Nye Borgerlige, netop har skrevet i et nyhedsbrev rundsendt til medlemmerne i partiet:

Endnu engang er det lykkedes at komme de islamiske terrorister i forkøbet og få uslingen afsløret, inden sagesløse danskere blev ramt af hans religiøse og ideologiske had til friheden og demokratiet.Men ingen tak til de politikere, som stadigvæk afviser at løse udlændingepolitikken fra bunden, afvise islams indflydelse i samfundet og tage et opgør med mere end 40 års fejlslagen indvandrings- og integrationspolitik.

Terror og Radikale

Anderledes forholder den Radikale kultleder Morten Østergaard sig til dagens pressemøde:

Igen nægter den Radikale guru at forholde sig til virkeligheden. Nævnet ikke den islamistiske terror med et enkelt ord,

Hvad der er mest grotesk er, at det er den Radikale politik, der er medvirkende til, at vi i Danmark igen skal forholde os til Islams terror.

Hele pressemødet kan genses her:

Nyhedsbrev

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema