Journalister og politikere svigter demokratiet

Med udligningsforhandlingerne ser vi igen, hvordan journalister og politikere skaber mistro og politikerlede. På tide danskerne siger fra
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Medierne hyler, med rette, op om Socialdemokraternes og regeringens mørklægning og spin.

Journalister

De danske medier forsætter dog med at møde op, når regering og socialdemokratiet kalder. Forsætter med at lave mikrofonholderi. Forsætter med at agere propaganda maskine for regeringen. De har ingen problemer med gang på gang at kopiere ministres pressemeddelelser og bringe dem, støttet af danskernes skattekroner.

Politikere

Venstre, og mange andre partier, hyler med rette op om Socialdemokraternes og regeringens mørklægning og spin.

Men Venstre, og mange andre partier, forsætter med at møde op, når regeringen indkalder til forhandlinger. Man arbejder forsat sammen med både socialdemokratiet og regeringen i det daglige.

Mistro

Beklager, men det er både hykleri i verdensklasse og med til at øge både politikerleden og den manglende troværdighed hos medier.

Til journalister og politikere: tag jer sammen.

Til venstrefløjen specifikt: hvor længe vil I forsat holde hånden under en antidemokratisk regering? Udnytter I situationen til at tvinge regeringen til at lade de danske grænser stå pivåbne?

Politikerlede

Politikerlede og mistro til journalister kommer ikke ud af det blå. De to grupper minder efterhånden om en lille incestramt familie uden kontakt til virkeligheden.

Sort er den rette påklædning. Demokratiet er på vej i graven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold