Denne uges debat har igen lært mig, at journalister og resten af venstrefløjen ikke vil debat.
Opfordrer journalister og resten af venstrefløjen til debat

På en uge har jeg kritiseret venstrefløjen for antisemitisme, journalister og statsejet virksomheder for at lave politisk korrekt centrum venstre vinkling og ikke mindst kritiseret islams indflydelse på Danmark.

I denne uge blev jeg, igen, ramt af centrum venstres manglende evne til at debattere.

I denne uge blev jeg, igen, ramt af centrum venstre modstand mod andres holdninger.

I denne uge blev jeg, igen, ramt af centrum venstres manglende forståelse for demokratiet.

I denne uge blev jeg, igen, ramt af journalisters manglende lyst til at skrive om hetzen mod højrefløjen.

I denne uge blev jeg, igen, udelukket fra facebook.

Debat

På baggrund af ovenstående opfordrer jeg journalister og politikere fra venstrefløjen til at stille op til debat.

Til at stille op til debat om vores ytringsfrihed, grundlov og ikke mindst demokrati.

På 5 årsdagen for det seneste terrorangreb i Danmark, hvor bl.a. Finn Nørgaard mistede livet, fordi han kæmpede for ytringsfriheden, skylder vi alle hinanden at tage netop vores ytringsfrihed alvorligt.

Vi skylder hinanden at tage vores demokrati alvorligt.

Før det ender i svenske og tyske tilstande. Hvor partier bliver udelukket fra det politiske arbejde, selv om de er valgt demokratisk.

Hvor mennesker bliver fyret fra deres arbejdspladser, fordi de har en bestemt ikke politisk korrekt holdning.

Hvorfor er vi egentlig kommet hertil?

Journalister og resten af venstrefløjen

Fordi en lille bestemt gruppe af journalister, centrum-venstrepolitikere og debattører har sat sig på den politiske magt og ikke mindst medierne i Danmark.

Licens og mediestøtte er indrettet således, at det kun er dem, med de politisk korrekte holdninger, der får statsstøtte.

Lad mig tage 2 eksempler, bare fra i dag.

Første eksempel: I dag har Nye Borgerlige den største fremgang af alle partier, men Berlingske vælger at beskrive nyheden med følgende overskrift “Ny Gallup: Efter en hård start for nyvalgt leder får Alternativet den bedste måling siden valget”

Andet eksempel: En af de, af danske mediers, mest brugte debattører, og ikke mindst mest politisk korrekte personligheder i Danmark, Stine Bosse, skriver i Ræson, drevet af den DR ansatte journalist Clement Kersgaard, at: “Ingen i Tyskland vil lægge navn til et samarbejde med AfD. Det er bekymrende, at det samme ikke gør sig gældende for Dansk Folkeparti”

Hvordan kan både medier og politikere bruge og hylde en antidemokrat som Stine Bosse?

Så jeg opfordrer som sagt derfor både journalister og politikere fra centrum-venstre fløjen til at tage debatten.

Nævn tid og sted, og jeg vil møde op med åben sind.

Til gengæld håber jeg at I så vil møde op uden censur, fordømmelse, trusler og racisme anklager.

Det fortjener vores ytringsfrihed, grundlov og demokrati.

Det fortjener Danmark.

Nyhedsbrev

5 reaktioner

 1. Hej Henrik. Hvis du kigger ud på Herning Folkeblads redaktion i Vildbjerg, så lad os tage snakken. Du bestemmer tidspunktet. Jeg tror, du har misforstået den måde, medierne arbejder på. Det kan også være, jeg har misforstået noget, men lad os tage diskussionen. Jeg arbejder godt nok på en mindre lokalavis, men jeg har 25 års erfaring fra branchen, så jeg bilder mig ind, at jeg kender lidt til tingene. Ring til mig på 51163814 hvis der er noget. Hilsen Henrik

 2. Hej Henrik,

  Tak for din kommentar. Nu er medier og journalistik en af mine helt store interesser, så jeg har fulgt med i branchen i mange år.

  Flere undersøgelser dokumenterer at 80 procent af journalister stemmer til venstre for midten. Det påvirker naturligvis deres arbejde. At påstå andet er naivt.

  Jeg har forsøgt at tage debatten med masser af journalister, altid afvist.

  Journalister vinkler. De er mennesker som alle os andre.

 3. Hej igen Henrik,

  Kan se du også har forsøgt at kontakte mig på facebook, men der er jeg blevet udelukket fra, af flere omgange, pga hetz fra centrum-venstre.

  Jeg vil meget gerne mødes til en kop kaffe. men er en af dem, der er lidt ramt af en forkølelse og feber. Så jeg må hellere lukke mig inde, indtil videre.

  Men når vi lige er kommet over på den anden side, er jeg 100 procent med på en samtale

  Forsat god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema