Jyllandsposten har efter pres fra flere journalister og andre på centrum-venstre fløjen valgt at slette blogindlæg skrevet af Mikael Jalving.
JyllandsPosten Mikael Jalving

Nogen siger, at svenske tilstande er på vej til Danmark. Realiteten er, at de allerede er her. Med Jyllandsposten’s sletning af Mikael Jalving’s indlæg har de danske medier vist, at de bliver redigeret af centrum-venstre og resten af de politisk korrekte.

JyllandsPosten censurerer Mikael Jalving

Det er på det, at alle former for statslig støtte til og statslig ejerskab af danske medier bortskaffes. Vi har ganske enkelt et demokratisk problem i Danmark. Danske journalister og centrum-venstre fløjen.

Jalving

Til Mikael Jalving: du er altid velkommen til at få dit indlæg bragt her.

Jeg er ikke enig med Jalving om, at vi ikke skal tage coronavirus alvorligt. Men jeg vil til enhver tid forsvare hans ytringsfrihed.

Det kan ikke komme som den store overraskelse at en af bannerførerne for den politiske censur er Stine Bosse

JyllandsPosten censurerer Mikael Jalving

De tolerante viser igen deres intolerance for andre holdninger end lige deres egne.

Jyllandsposten

Det er skræmmende at se, hvordan Jyllandsposten har skiftet ham. Fra at forsvare ytringsfriheden er de nu gået over til at lave politisk censur.

Denne sag viser netop hvorfor DanmarksFremtid.dk er blevet til. På grund af den politiske censur mod højrefløjen. En politisk censur der dagligt finder sted.

Så længe danske medier modtager mediestøtte, skatteydernes tvangsopkrævede midler, så har de en forpligtelse til at dele sol og vind lige.

Vi lever i et demokrati. Det er på tide dette også går op for medierne og resten af den politisk korrekte antidemokratiske centrum-venstre fløj.

Opdateret

Her har vi så Jyllandsposten “forklaring” på at man har valgt at censure Jalving. Pinligt. Bare pinligt.

Man kan igen læse indlægget, men der er lavet ændringer. Sjovt nok skete dette først efter, at den politisk korrekte mafia markerede sig.

Nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema