Klimarådet afleverer socialistiske anbefalinger

Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

I dag har klimarådet afleveret deres anbefalinger til klimaminister Dan Jørgensen. Som ventet er det en omgang socialistisk propaganda, der vil ødelægge dansk økonomi og absolut ingen indvirkning have på klimaet.

Allerede da en stor del af folketingets partier vedtog de 70% var man klar over, hvor det bar hen. Danskerne, og dermed erhvervslivet, skal overdænges med afgifter og speciel opfundet skatter. Afgifter der gør, at virksomhederne må flytte til udlandet, og dermed masser af mistede arbejdspladser.

Anbefalinger

Klimarådets anbefalinger er næsten også en total afskaffelse af det danske landbrug. Et landbrug der er et af de mest miljøbevidste i hele verden, samtidig med at landbruget også er et af de mest effektive.

Man ønsker også at hælde vilde prisstigninger på benzin ned over danskerne. Det er tydeligt, at anbefalingerne kommer fra personer, der lever deres liv inden for de beskyttede mure i storbyerne (læs Radikale, Alternativet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti). Den enkelte dansker ude i provinsen har man overhovedet ikke skænket en tanke.

Vilde prisstigninger på mælk og kød vil ikke kun ramme landbruget, men også den enkelte familie, specielt børnefamilierne. Igen rammer den socialistiske tankegang de vælgere man siger, man kæmper for.

Klimarådet

Men det kan jo ikke komme som den store overraskelse, når man ser på klimarådets sammensætning. Det er akademikere uddannet og opfostret i den danske stats socialistiske uddannelsesfællesskab.

Akademikere, der sikkert ved en masse om tal på et stykke papir, men intet ved om , hvordan virkeligheden hænger sammen.

Klimarådet påstår ganske enkelt, at Danmark er et helt unikt land i verden, både når det gælder økonomi og klima.

At danske virksomheder og arbejdspladser kan overleve på trods af store ekstra skatter og afgifter.

At et af verdens mindste lande kan påvirke klimaet.

Det er ikke bare en gang socialistisk propaganda. Klimarådets rapport er en omgang ekstremistisk propaganda, betalt af skatteyderne. De selvsamme skatteyder, der nu kan se frem til at miste deres arbejde.

Lad os bare sige at den danske venstrefløj og regering har haft et par aldeles tåbelige uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold