Alle, der interesserer sig for politik, har på en eller anden måde et politisk forbillede. For undertegnede er det Lars Boje Mathiesen, Nye Borgerlige.
Politisk forbillede: Lars Boje Mathiesen Nye Borgerlige

Jeg har det meste af livet haft en lyst til at gå ind i politik. Men det er først nu, jeg har fundet det rigtige parti, Nye Borgerlige. Og når man har en lille politiker i maven, har man selvfølgelig også et politisk forbillede.For mig er det Lars Boje Mathiesen.

Politisk forbillede

Og hvad mener jeg så med politisk forbillede? I Lars Boje Mathiesen tilfælde, er det hele pakken, som man siger.

Det åbenlyse er jo, at han har de politiske holdninger, som jeg kan bakke 300 procent op om.

Han vil Danmark. Og han mener det.

Har har fået nok af den gamle politiske elite og dens direspekt for danskerne. Fået nok af den gamle politiske elites misbrug af danskernes skattemidler. Fået nok af politisk korrekthed.

Fået nok af Islam’s offermentalitet og overtagelse af Danmark.

Få det nu fixet!

Man tror nærmest ikke på det, men politikerne har simpelthen stadig ikke løst det her problem.

Slået op af Lars Boje Mathiesen i Søndag den 17. maj 2020

Han skjuler ikke sine holdninger. Han ligger ikke bånd på sig selv, selv om det ikke lige passer ind i det politisk korrekte univers eller i en eller anden spindoktors tankegang og udarbejdet plan.

Og sidst, men ikke mindst, så er han en gudsbenådet kommunikatør.

Han kan sætte enhver på plads, med hans måde at kommunikere på. En kommunikation, der baserer sig på fakta, fakta og atter fakta.

Og en hulens masse humor.

Lars Boje Mathiesen og Nye Borgerlige på Youtube.

Hvis man vil opleve hans måde at kommunikere på, hans måde at bruge fakta på, så vil jeg foreslå, at man besøger enten Lars’s egen Facebook profil eller Nye Borgerlige’s Youtube kanal.

Her er et eksempel på hans måde at kommunikere på, hans brug af fakta.

Jeg kan kun varmt anbefale at følge Lars Boje Mathiesen på både Facebook og gennem Nye Borgerlige’s Youtube kanal. En kanal der løbende opdateres med taler og politik fra Nye Borgerlige.

At vælge en fra ens eget parti, som politisk forbillede, er jo ret indlysende. Men jeg har faktisk også andre forbilleder inden for politik, der ikke lige kommer fra Nye Borgerlige, bl.a. personer som Rasmus Jarlov og Joachim B. Olsen.

Igen har det noget at gøre med, at de står fast på deres holdninger, er gode til kommunikation, og ikke mindst er dem selv.

Nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema