EU er historie

Hos Nye Borgerlige vil vi forhindre, at EU-samarbejdet står i vejen dansk selvbestemmelse ved tildeling af velfærdsgoder, opholdstilladelser til udlændinge, grænsekontrol, fastlæggelse af miljøkrav, fødevaresikkerhed samt skatte- og afgiftsniveauer.

Vi har støtter og støtter forsat de britiske EU-modstandere, og er klar til at melde Danmark ud af EU og søge en løsere tilknytning i lighed med Schweiz.

Vi bør udtræde af Schengen samarbejdet, og på nationalt initiativ sikre permanent grænsekontrol, for sikkerhed og tryghed for Danmark.

Elitens fallitbo, EU, er historie.

FN er overtaget af ekstremister

Hos Nye Borgerlige vil sikre, at danskerne selv bestemmer, hvilke udlændinge der skal kunne opnå dansk indfødsret.

Derfor vil vi opsige FN’s statsløsekonvention. Dansk indfødsret skal man kun have, hvis man assimilerer sig ind i det danske samfund.

Nye Borgerlige vil have suverænitet tilbage fra EU FN og konventioner.

Dansk statsborgerskab skal kunne tages fra dem, der har fået det soim gave, men ikke kan finde ud af at leve i et demokrati.

Vi vil sikre, at danskerne selv bestemmer hvilke og hvor mange udlændinge, der kommer til landet.

Konventioner

FN’s flygtningekonvention var oprindeligt tiltænkt en situation, hvor europæere flygtede til de nærmeste lande for efter få år at blive repatrieret eller relativt uproblematisk lade sig indpasse i den oprindelige befolkning. Erfaringen viser, at de store flygtningestrømme fra afrikanske og arabiske lande skaber kulturelle og økonomiske problemer i modtagerlandene.

Derfor vil vi opsige FN’s flygtningskonvention. Flygtninge skal hjælpes i nærområderne. Danmark skal ikke længere give asyl til flygtinge eller velfærdsmigranter, der krydser grænsen illegalt.

Ofre skal stå over kriminelle

Vi vil udvise alle kriminelle udlændinge. Derfor vil vi have dansk lov på dette område til at stå over Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Danmark skal ikke tvinges til at huse udenlandske forbrydere på dansk jord. Vi vil ikke acceptere, at menneskerettighedsdomstolen konstant udvider udlændinges rettigheder i Danmark. 

Alt for længe har den gamle politiske elite sat de kriminelle over ofrene. Det skal være slut med at håne ofrene.

Danske domstole har længe misbrugt menneskerettighedsdomstolen til at føre en kulturradikal tilgang til straffe.

Suverænitet

Danskerne har i årtier set til, mens folkevalgte har sendt mere og mere suverænitet ud af landet.

Sendt vores suverænitet af sted til organisationer, som styres af ekstremister, diktaturer og islamistiske terrorstater.

Det er på tide at tage vores suverænitet tilbage, på tide at tage Danmark tilbage

#TagDanmarkTilbage

Nyhedsbrev

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema