Hadforbrydelse i Herning

Så oplever vi igen konsekvenserne af politikernes import. Denne gang en hadforbrydelse i Herning, der gik ud over to unge mænd. Politikerne er medskyldige.
Hadforbrydelse i Herning
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

I følge Herning Folkeblad blev der søndag aften begået en hadforbrydelse i Herning. To mænd kom gående hånd i hånd, da de møder en gruppe unge af af ikke-vestlig herkomst:

“Gruppen, der tæller syv unge mænd, råber efter det unge par og da parret stopper op, bliver de sparket.”

Igen ser vi konsekvensen af centrum-venstres, og naive borgerliges, import af ideologier som Islam, af ikke-vestlig mentalitet.

To tunger

Det er grotesk, at man med den ene tunge giver udtryk for, at man kæmper for flere rettigheder, mere sikkerhed, til bøsser og lesbiske, mens man med den anden tunge konstant råber op om ønsket om mere Islam, flere ikke-vestlige migranter.

Specielle asylcentre

Tag F.eks. Enhedslisten, der som en form for bestikkelse fra Socialdemokratiet, har fået lovning på et asylcenter kun for LGBT+ personer.

Er du en LGBT+ person, så er du ikke sikker på de asylcentre, der i dag eksisterer i Danmark. Asylcentre hvor hovedparten af beboerne er tilhængere af ideologien islam.

Hvis ikke det var fordi, det var med mennesker vi havde med at gøre, så er det dybt komisk at opleve de naives hykleri.

Politikere der bliver ved med at importere mellemøstlige skikke, mellemøstlig foragt for andre mennesker, er medskyldige i både vold, voldtægter, hærværk, hadforbrydelser og terror.

Politikerne burde dømmes sammen med importen.

Halal er grundlovsstridig

Halal er grundlovsstridig

Den politisk korrekte hadforbrydelse v2

Den politisk korrekte hadforbrydelse i 2021

Rejs hjem til Syrien Abdul

Rejs hjem til Syrien Abdul

Udrejsecenter Langeland SF viser venstrefløjens hykleri

Udrejsecenter Langeland: SF viser venstrefløjens hykleri

En del af disse temaer

Islam er Islam

Læs mere om disse partier

Enhedslisten
Socialdemokratiet

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget

Poul Schlüter 1929 – 2021

Det Konservative Folkeparti oplyser, at Poul Schlüter, Danmarks tidligere mangeårige statsminister, er sovet stille ind. Æret være hans minde.

Halal er grundlovsstridig

Danskere bliver fyret, fordi de fastholder deres religionsfrihed. Halal er grundlovsstridig, og det er på tide at sige fra over for Islam i det offentlige rum.