Henrik Qvortrup ramt af censur og hykleriet starter

Den dømte journalist Henrik Qvortrup har været udsat for censur på Linkedin. Medie Danmark er gået i kollektiv koma.
Henrik Qvortrup ramt af censur
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hovedparten af journalister er gået i kollektiv koma, fordi Henrik Qvortrup‘s første leder, som chefredaktør for Ekstra Bladet, har været udsat for censur på Linkedin.

Qvortrup’s leder var en berettiget kritik af den husarrest, som mange danskere i øjeblikket rammes af pga covid-19. Han skrev bl.a. følgende:

“Denne statspåførte husarrest er – når man lige et kort øjeblik stopper op og tænker efter – faktisk ret vild. Rimeligvis burde det udløse et folkeligt oprør, at myndighederne overreagerer så voldsomt. Men oprøret udebliver; danskerne bøjer pænt nakken og finder sig lydigt i, at alle proportioner er sat ud kraft.”

Censur på Linkedin

Stg Ørskov, der er CEO for JP/Politikens hus, har på Twitter skrevet om censuren, son han også selv er blevet ramt af:

“Tidligere i dag fortalte jeg i et opslag på LinkedIn, at det Microsoft-ejede sociale medie havde valgt at censurere et opslag, hvor Henrik Qvortrup henviser til en ledende artikel, han har skrevet i Ekstra Bladet. Nu er mit opslag så også blevet fjernet.”

Censur på de sociale medier er desværre ikke noget særtilfælde, denne gang er det bare journalisterne selv, der rammes, og så er fanden løs.

Dagligt rammes tusindvis af danskere af censur, uden at journalisterne og medierne reagerer, fordi de ramte ikke lige har den politisk korrekte naive gennemsnitlige holdning.

Undertegnede har selv flere gange være ramt af censur og blokering på de sociale medier. Senest da jeg blev blokeret for at linke til en artikel hos Politiken.

Henrik Qvortrup’s hykleri og dobbeltmoral

Censuren af Henrik Qvortrup’s leder hører ingen steder hjemme. Det er der overhovedet ingen tvivl om. Man kan være enig eller uenig i hans leder, men det er hans ret at udtrykke hans holdninger uden nogen form for censur.

Men der er bare et problem. Og det er Qvortrup store hykleri, når det gælder censur og blokering. For skriver man kritiske opslag om den nye chefredaktør på Ekstra Bladet, beder man ham om at forholde sig til kritik, så er han den første, der står klar med censur og blokering.

Blokeret af Henrik Qvortrup
Blokeret af Henrik Qvortrup

Hykleriet går igen hos samtlige journalister og medier. For dagligt slettes kommentarer, dagligt ignores debatindlæg og dagligt blokeres mange for at være kritiske over for journalisterne på de sociale medier.

Udelukkende fordi man har en bestemt politisk holdning. Til højre for midten.

Deltag i debatten her på Facebook.

EM 2021- Semifinale afslører danske politikeres dobbeltmoral

EM 2021: Semifinale afslører danske politikeres dobbeltmoral

Politisk korrekt censur fra Jyllands-Posten

Politisk korrekt censur fra medierne

Henrik Qvortrup og mediernes troværdighed

Henrik Qvortrup og mediernes troværdighed

Pernille Skipper beklager sig over tonen til berlingske

Pernille Skipper beklager sig over tonen og Berlingske holder mikrofonen

En del af disse temaer

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid
Tema Covid-19 - Danmarks Fremtid

Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Tag til Tyrkiet for at blive indoktrineret med islam og få samtidig SU med i lommerne. Det er Ane Halsboe-Jørgensen gave til den tyrkiske sultan Erdogan.

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget