Islam: Får 200.000 kroner af Danmark for drab på sin kone

Danske politikere forærer 200.000 kroner af danskernes penge til tilhænger af Islam for drab på sin kone. Danmark er til grin.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hussein Abbas, har i Islam’s navn dræbt sin kone Huda og deres ni-årige søn ved stump vold mod hovedet. For dette belønner Danmark (læs politikere) nu psykopaten og islamisten med 200.000 kroner af danskernes skattekroner.

Drab i Islam’s navn

Huda, der, modsat psykopaten og islamisten Hussein Abbas, gerne ville det danske samfund, blev brutalt myrdet af sin mand.

Huda blev myrdet fordi hun ville integreres, blive en del af det danske samfund og ikke mindst bidrage til det land, der tog imod hende og hendes mand.

Danmark og danskerne til grin

Ministre, folketingsmedlemmer og jurister mener ikke, at de kan gøre noget på grund af Grundloven.

Her er der bare at sige: vil man, så kan man.

Gang på gang ser vi politikere, der udtaler sig hårdt mod vold, drab, voldtægter og terror, men når det kommer til stykket, så tør man ikke gribe ind.

Om det er fordi man ikke ønsker at skubbe det stemmekvæg væk fra sig, som man selv har importeret, eller om det skyldes, at man vil holde sig gode venner med internationale organisationer, så man har chancen for et internationalt job, er svært at sige.

Men et er sikkert: Danmark og Danskerne er til grin.

Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Angreb på studentervogne

Angreb på studentervogne sætter den politiske pladespiller i gang

Naser Khader beskyldt for voldtægt

Er Naser Khader voldtægtsforbryder eller udsat for personhetz fra DR Nyheder?

Halal er grundlovsstridig

Halal er grundlovsstridig

En del af disse temaer

Islam er Islam

Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Tag til Tyrkiet for at blive indoktrineret med islam og få samtidig SU med i lommerne. Det er Ane Halsboe-Jørgensen gave til den tyrkiske sultan Erdogan.