Partifælle: Jeppe kofod skal dømmes for overgreb på ung pige

Udenrigsminister Jeppe Kofod's partifælle, Jeppe Bruus, mener nu, at Jeppe Kofod er skyldig i overtrædelse af loven og udnyttelse af en ung pige.
Jeppe Kofod overgreb på ung kvinde
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

En lærer er blevet frikendt for blufærdighedskrænkelse, selv om han påvirkede hans 15-årige elev med bl.a. seksuelle beskeder.

Paragraf 223 i straffeloven er nu ellers meget præcis:

“Den, som har samleje med en person under 18 år, der er den skyldiges stedbarn eller plejebarn eller er betroet den pågældende til undervisning eller opdragelse, straffes med fængsel indtil 4 år.”

og

“Stk. 2. Med samme straf anses den, som under groft misbrug af en på alder og erfaring beroende overlegenhed forfører en person under 18 år til samleje”.

Flere partier i Folketinget ønsker nu at skærpe loven, så voksne mænd kan blive dømt for deres forsøg på at forføre helt unge piger.

Til Ekstra Bladet udtaler Socialdemokratiets retsordfører Jeppe Bruus’s følgende:

“For mig er det ret sort/hvidt, at det er bare et no-go. Og hvis det er sådan i dag, at loven er sådan, at man kan sidde og have en meget, meget intim relation, må vi jo kigge på, om loven er god nok”

Jeppe Kofods overgreb på 15 årig pige

Sagen minder i mange træk om udenrigsminister Jeppe Kofod’s udnyttelse af en 15 årig pige. Forskellen er dog, at Kofod rent faktisk havde “sex” med den pågældende pige i en situation hvor han var betroet pigen til undervisning.

“Efter de havde banket på, gik der et par minutter, før Kofod åbnede døren og lukkede pigen ud af værelset. Hun var ulykkelig. Hun græd. Blev mere og mere ulykkelig.” som BT skriver.

Jeppe Kofod påstod, at han ikke kendte til pigens alder, men det er siden blevet afsløret som endnu en løgn fra den nuværende udenrigsminister.

Med Jeppe Bruus’s udtalelser må det vel betyde, at den socialdemokratiske retsordfører mener, at hans partifælle er skyldig i overtrædelse af paragraf 223? Eller er det igen hykleri og dobbeltmoral fra Socialdemokratiets side?

Også den socialdemokratiske ungdom mener at Kofod er skyldig, vil have ham ekskluderet.

Det er en skandale, at Jeppe Kofod overhovedet er blevet udenrigsminister. Statsminister Mette Frederiksen, der gerne holder hånden over krænkere, legimiterer liderlige mænds lyster til unge piger.

Hvis Socialdemokratiet vil vise, at de vil beskytte unge piger mod liderlige gamle mænd, så fjerner de Jeppe kofod.

En borgerlig, der havde forgrebet sig på en 15 årig pige, var aldrig blevet minister, havde mistet sin politiske karriere.

Radio4 journalist får live sex betalt af skattekroner

Radio4: Journalist har live sex i radioen

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Flere klager fra studerende over Jeppe Kofod

Foto på vej - Danmarks Fremtid

Jesper Petersen og Orla Østerby ryger i me too møllen

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

S partiavis Netavisen Pio beskytter Jeppe Kofod i hans sex sag

En del af disse temaer

Tema Socialdemokratiets Krænkere

Relaterede politikere

Jeppe Bruus - Socialdemokratiet

Jeppe Bruus

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Jeppe Kofod

Mette Frederiksen - Socialdemokratiet

Mette Frederiksen

Læs mere om disse partier

Socialdemokratiet