Omskæring er ikke en fest

Religiøs ekstremisme skal ikke have særbeskyttelse. Mishandling af børn er mishandling, også selv om religion dækker over det. Omskæring er ikke en fest.
Omskæring er ikke en fest
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

I dag skal Folketinget beslutte, om der skal indføres en kønsneutral mindstealder på 18 år for omskæring. Her på Danmarks Fremtid tager vi afstand fra alle former for religiøs ekstremisme, derfor: omskæring er ikke en fest. Omskæring skal forbydes.

OPDATERET: Folketinget forkastede forslaget til forbud mod omskæring. Man valgte at bukke under for ekstremisme.

Afstemningen sker på baggrund af et borgerforslag, der fik mere end 50.000 støttere.

Vi har religionsfrihed i Danmark, men vi har ikke frihed til at mishandle vores børn. Det helt enkle menneskesyn bør og skal også gælde for religiøse samfund, uanset religion.

Omskæring handler ikke om for eller imod muslimer og jøder. Det handler om at passe på børn. Børn der ikke selv har mulighed for at tage stilling til, om de skal have ændret deres krop for resten af livet.

Der findes allerede et forbud mod omskæring af små piger, så det giver ingen mening, at man forsat tillader lemlæstelse af små drenge.

Omskæring er ikke en fest

Det tidligere medlem af Folketinget for Socialistisk Folkeparti, Özlem Cekic, har flere gange været ude at omtale omskæring som en fest, en fest på linje med barnedåb. Hun har endda udgivet en bog, stillet til børn, der kalder mishandling af børn for en fest. Det er religiøs ekstremisme, og det skal børn ikke have trukket ned over hovedet.

Alt for længe har religiøs ekstremisme, religion i det hele taget, haft en særstatus i Danmark, hvor religioner har kunne slippe for at indordne sig under de samme regler, som resten af samfundet.

Vi skriver 2021, og det er på tide at religion bliver frataget dens særrettigheder, bliver skrevet ud af grundloven. Religion er ikke andet end klubber, der mødes om et fælles eventyr. Religion er hjernevask.

Det er på tide at politikerne dropper beskyttelsen af religiøs ekstremime, religion i det hele taget. En misforstået tolerance skal ikke gå ud over børn.

Omskæring er ikke en fest.

Tavshed

Efter dagens afstemning har der været total tavshed hos de fleste politikere, der ellers nok plejer at markere sig, udtale sig om deres stemme til bestemte forslag.

Også medierne har været tavse. Man finder stort set ikke en artikel om dagens afstemning. Man finder heller ikke opslag på mediernes sociale medier, så som Twitter og Facebook.

Politikerne ønsker ikke debat om deres eget knæfald for religiøs ekstremisme og børnemishandling. Og medierne lader dem skjule sig.

Hvad er din holdning til omskæring, dagens afstemning og mediernes og politikernes tavshed? Skriv en kommentar herunder eller deltag i debatten på Facebook.

Halal er grundlovsstridig

Halal er grundlovsstridig

Den politisk korrekte hadforbrydelse v2

Den politisk korrekte hadforbrydelse i 2021

Socialdemokratiets manglende troværdighed

Langeland: Socialdemokratiets manglende troværdighed

Socialdemokratiet svigter Danmark med import fra Syrien

Socialdemokratiet henter islamister og terrorister fra Syrien til Danmark

Relaterede politikere

Foto på vej - Danmarks Fremtid

Özlem Cekic

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget

Poul Schlüter 1929 – 2021

Det Konservative Folkeparti oplyser, at Poul Schlüter, Danmarks tidligere mangeårige statsminister, er sovet stille ind. Æret være hans minde.

Halal er grundlovsstridig

Danskere bliver fyret, fordi de fastholder deres religionsfrihed. Halal er grundlovsstridig, og det er på tide at sige fra over for Islam i det offentlige rum.