Radio4: Journalist har live sex i radioen

For 790 millioner af dine og mine skattepenge leverer Radio4 live sex til morgenkaffen. I dag præsenterer regeringen ny medieaftale.
Radio4 journalist får live sex betalt af skattekroner
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

På dagen hvor regeringen og kulturminister Joy Mogensen vil fremlægge en kommende medieaftale, hvor der skal gives mindre mediestøtte til nationale medier, men mere til lokale og regionale medier, kommer Jyllands-Posten med en historie omkring Radio4 og live sex, der viser, at mediestøtte ikke giver bedre medier, bedre nyheder..

Jyllands-Posten skriver bl.a. følgende:

“Den landsdækkende kanal Radio4 sendte i morgenradioen mandag den 24. maj en reportage fra genåbningen af landets swingerklubber. Og som en del af reportagen havde journalisten selv sex med et af klubbens medlemmer, mens mikrofonen var tændt. Programchefen synes, det er fint at udfordre lytterne.”

Borgerforslag Mediestøtte
Borgerforslag Mediestøtte

Radio4 og mediestøtte

Vi danskere betaler altså Radio4 og deres journalister ca 790 millioner kroner over en periode på 8 år for at journalisterne kan hygge sig i en swingerklub.

Det er vist kun kulturradikale og socialister, der forsat kan påstå, at mediestøtte, licens og statsmedier giver bedre, mere seriøse nyheder. Uden at skraldgrine af grin.

Mediestøtten skal ikke omfordeles. Mediestøtte, licens og statsmedier skal afskaffes. Lad os få frie medier og frit valg.

Smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på Facebook.

Mediestøtte går til Socialdemokratiets partiavis Netavisen Pio

Netavisen Pio: Mediestøtte går til Socialdemokratiets partiavis

Politisk korrekt censur fra Jyllands-Posten

Politisk korrekt censur fra medierne

Jeppe Kofod overgreb på ung kvinde

Partifælle: Jeppe kofod skal dømmes for overgreb på ung pige

Borgerforslag: Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier

Danmarks Fremtid igennem hos Radio4's "Ring til Due" om mediestøtte

En del af disse temaer

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Foto på vej - Danmarks Fremtid

Joy Mogensen

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget

Poul Schlüter 1929 – 2021

Det Konservative Folkeparti oplyser, at Poul Schlüter, Danmarks tidligere mangeårige statsminister, er sovet stille ind. Æret være hans minde.

Halal er grundlovsstridig

Danskere bliver fyret, fordi de fastholder deres religionsfrihed. Halal er grundlovsstridig, og det er på tide at sige fra over for Islam i det offentlige rum.