TV 2 News manipulerer i deres dækning af Israel og Hamas

Imens Israel forsvarer sig mod terroristerne fra Hamas er medierne, som statsmediet TV 2 News, i gang med den helt store historieomskrivning og manipulation.
TV 2 News manipulerer i deres dækning af Israel og Hamas
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Vi har tidligere skrevet om, hvordan de danske medier manipulerer med og udelader fakta i dækningen af Israels kamp mod terroristerne fra Hamas. Denne gang er det TV 2 News der vælger at omskrive historien for at få vinklingen på plads, vinklingen mod Israel.

Statsmediet TV 2 har udgivet en artikel med titlen “Forstå konflikten mellem Israel og palæstinenserne på få minutter”

Problemet er bare, at man som læser ikke får fortalt virkeligheden omkring Israels forsvar mod angrebene fra terroristerne fra Hamas. I stedet får man en omgang historeomskrivning og manipulationer med fakta.

TV 2 News lyver om fakta

F.eks. kan man i artiklen læse følgende afsnit:

“Palæstinenserne er dagligt blevet udsat for israelske luftangreb, mens den militante organisation Hamas har svaret igen med raketangreb mod mål i Israel”

TV 2 News Lyver
TV 2 News Lyver

Journalisten bag artiklen, David Buch, får det til at lyde som om, at det er Israelerne der først angreb Hamas, Gazastriben, men fakta er, at Israel først angreb, da Hamas begyndte at oplyse nattehimlen over Israel med raketter.

Den 10. maj sendte Hamas langt over 100 raketter ned over Israel og det var først der, at Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, sagde, at Hamas havde “krydset en rød linje”, og at der ville komme et “kraftfuldt” svar.

Journalisters had mod Israel

Det er skammeligt at opleve, hvordan de danske medier og journalister manipulerer med fakta, for at få en bestem vinkling på plads, for at få virkeligheden til at “passe” ind i journalisternes egne politiske holdninger.

Har du også oplevet, at de danske medier manipulerer med sandheden for at få den til at passe ind i en bestemt vinkling, en bestemt politisk holdning? Så send også gerne info på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Sandheden om mediernes dækning af Israel og angreb på Hamas

Israel vs Hamas: Hvad medierne ikke fortæller om angreb på højhus

Radikale Venstre Israels Ambassade

Radikale Venstre: Skandale at politiet beskytter Israels Ambassade

Margrethe Auken had til Israel

Margrete Auken og hadet til Israel

Socialdemokratiet TV 2 News Venstre

Socialdemokratiet beskylder TV 2 News for at være i lommen på Venstre

En del af disse temaer

Tema Israel under angreb
Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget

Poul Schlüter 1929 – 2021

Det Konservative Folkeparti oplyser, at Poul Schlüter, Danmarks tidligere mangeårige statsminister, er sovet stille ind. Æret være hans minde.

Halal er grundlovsstridig

Danskere bliver fyret, fordi de fastholder deres religionsfrihed. Halal er grundlovsstridig, og det er på tide at sige fra over for Islam i det offentlige rum.