Test: Vurderer Twitter Fake News ud fra politisk ståsted?

Man har flere gange set, at Twitter har censureret tweet, med forklaringen at der er tale om fake news. Men gælder det begge fløje?
Twitter - Danmarks Fremtid
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Twitter, og andre sociale medier, censurerer og sletter i rask tempo, tweets og opslag, de mener, er fake news og injurierende mod personer.

Vi kender alle til Trump ‘s kamp mod de sociale medier.

Men gælder de sociale medier’s censur kun bestemte politiske holdninger, bestemte fløje?

F.eks. betaler Facebook Danmarks tidligere socialdemokratiske statsminister Helle Thorning-Schmidt en meget høj løn for at vurdere deres censur og udelukkelser.

Danmarks Fremtid har testet.

Fake News på Twitter

Twitter-profilen @socialistkraken, der ikke vil stå frem med ansigt og navn, skrev følgende tweet:

Udokumenterede anklager

Hvis der er noget jeg er imod, så er det dødstrusler, vold, hærværk og trusler generelt. Og den pågældende profil kunne og kan selvfølgelig ikke dokumentere hans / hendes påstand.

Jeg ved, at jeg sidste år kritiserede journalisternes eget fagblad for at være mikrofonholdere for en aktivistisk yderliggående rød journalist.

Her kan du se min kommentar:

Der tages afstand til dødstrusler

Er Twitter’s censur politisk?

Da jeg ikke vil have hængende på mig, at jeg støtter dødstrusler, og har på fornemmelsen, at Twitter, og andre sociale medier, censurerer og sletter politisk, besluttede jeg mig for at lave en test.

Jeg indrapporterede det pågældende tweet, skrev at der var tale om fake news (hvad det også er), og at der ingen dokumentation var for påstanden.

Her til aften fik jeg et svar tilbage fra Twitter. Et svar der var ventet, og som dokumenterer den politiske censur, der finder sted.

I deres svar skrev Twitter således:

We’re writing to let you know that after reviewing the available information, we didn’t find a violation of our rules in the content you reported.”

Altså kan man konstatere, at fake news er tilladt, bare det rammer de rigtige personer, læs højrefløjen.

Et meget stort flertal hos centrum-venstre, med den ledende censur-støtte Stine Bosse og fagforeningen DJØF i spidsen, ønsker mere af denne politiske censur.

De ønsker ikke at politiske modstandere kommer til orde.

Hvad de endnu ikke har forstået er, at deres censur og udelukkelse skaber de ekstremister, konfrontationer, som de siger, de kæmper imod.

Bonusinfo

Kigger man nærmer på den pågældende profil, kan man se at bl.a. Pelle Dragsted, der tidligere er dømt for politisk vold og hærværk, og som er tidligere medlem af Folketinget, følger den pågældende profil.

Pelle Dragsted følger Fake News

Du kan finde Danmarks Fremtid på Twitter og Facebook.

Henrik Qvortrup ramt af censur

Henrik Qvortrup ramt af censur og hykleriet starter

Angreb på studentervogne

Angreb på studentervogne sætter den politiske pladespiller i gang

Politisk korrekt censur fra Jyllands-Posten

Politisk korrekt censur fra medierne

Pernille Skipper beklager sig over tonen til berlingske

Pernille Skipper beklager sig over tonen og Berlingske holder mikrofonen

Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Tag til Tyrkiet for at blive indoktrineret med islam og få samtidig SU med i lommerne. Det er Ane Halsboe-Jørgensen gave til den tyrkiske sultan Erdogan.