Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Tag til Tyrkiet for at blive indoktrineret med islam og få samtidig SU med i lommerne. Det er Ane Halsboe-Jørgensen gave til den tyrkiske sultan Erdogan.
Studer Islam i Tyrkiet og få SU
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Ikke nok med, at danske skattekroner, via EU, sendes til den tyrkiske islamist og sultan Erdogan, nu viser det sig også, at danske skattekroner sendes til Tyrkiet, så “danskere” kan uddannes i at være fuldblods islamister. Bliv indoktrineret med Islam og få SU.

Under overskriften “Nu kan danske studerende med SU i hånden rejse til Tyrkiet på islam- og kulturuddannelse” skriver Berlingske følgende:

SU til Tyrkiet

“Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse reklamerer med tyrkisk teologisk uddannelse udbudt af Tyrkiets Direktorat for Religiøse anliggender, i Tyrkiet kendt som Diyanet, og på reklamen står der om uddannelsen i islam og tyrkisk kultur: »Uddannelsen er godkendt i Danmark«.”

Og når uddannelsen er godkendt i Danmark betyder det, at man kan tage SU med ned til Tyrkiet, mens man uddanner sig til at være modstander af det danske demokrati, vores kultur og værdier.

Det er Ulla Kokfelt , der er folketingskandidat og kandidat til kommunalvalget for Nye Borgerlige, der faldt over skandalen på Facebook. Hun skriver bl.a. følgende:

“Vi skal IKKE finde os i at betale til islamiske uddannelser i Tyrkiet over skatten. Ministeren på området kommer nu til at redegøre hvordan regeringen stiller sig i kølvandet på den aktindsigt jeg har modtaget og den korrespondence jeg har haft med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.”

Islam finansieres af danske skatteydere

Og hun har fuldstændig ret. Det er dybt grotesk og bekymrende, at de danske politikere gang på gang sender danske skattekroner af sted til islamister og islamistiske stater, der kun øsnker en ting: at fjerne Danmark og resten af vesten fra verdenskortet.

Den socialdemokratiske minister, Ane Halsboe-Jørgensen, har sendt hendes ministerium i byen med en udtalelse, der viser, at regeringen er komplet ligeglad. Forsknings- og Undervisningsministeriet mener, at alt er foregået efter bogen.

Vi har også tidligere set, hvordan EU midler, og dermed igen danske skattekroner, går til at beskylde Danmark for at være islamofobisk.

Danskerne er hverken racister, nazister eller islamofobiske. Danskerne har bare fået nok af, at vi gang på gang bliver gjort til grin.

Gjort til grin af vores egne politikere, der igen og igen falder på knæ for islamister.

Deltag i debatten her på Facebook.

Angreb på studentervogne

Angreb på studentervogne sætter den politiske pladespiller i gang

Naser Khader beskyldt for voldtægt

Er Naser Khader voldtægtsforbryder eller udsat for personhetz fra DR Nyheder?

Halal er grundlovsstridig

Halal er grundlovsstridig

Den politisk korrekte hadforbrydelse v2

Den politisk korrekte hadforbrydelse i 2021

En del af disse temaer

Islam er Islam

Relaterede politikere

Foto på vej - Danmarks Fremtid

Ane Halsboe-Jørgensen

Læs mere om disse partier

Nye Borgerlige
Socialdemokratiet

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget