Om

Ytringsfrihed

DanmarksFremtid.dk er et nyt borgerligt dansk medie, der bringer debatindlæg fra borgerlige til borgerlige. Borgerlige der vil Danmark.

Formålet med DanmarksFremtid.dk er at bekæmpe den politiske korrekthed samt den politiske censur, der efterhånden er udbredt i Danmark

Stort set alle medier i Danmark er i dag statsstøttet eller ejet af den danske stat. Mediestøtte og licens gives til de politisk korrekte centrum venstre vinklede medier.

Formålet med DanmarksFremtid.dk er at tage kampen op mod danske journalister og medier. En branche der ikke kan tåle kritik, selv om branchen selv lever af at kritisere andre.

Formålet med DanmarksFremtid.dk er at tage kampen op mod den censur, der foregår på de sociale medier, som Facebook og Youtube. En censur som centrum-venstre står bag.

DanmarksFremtid.dk går ind for et suverænt Danmark, Dansk kultur og Danske værdier.

DanmarksFremtid.dk er stiftet og drives af Henrik Finn Edtwodth Andersen, debattør og blogger. Byrådskandidat for Nye Borgerlige.

Det skal understreges, at DanmarksFremtid.dk er for alle borgerlige, der vil Danmark. Uanset parti.

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold