Nye Borgerlige

Nye Borgerlige, ledet af Pernille Vermund.

Nye Borgerlige er et konservativt dansk politisk parti. Partiet blev stiftet i efteråret 2015 af Pernille Vermund og Peter Seier Christensen.

Partiet fik 4 mandater i Folketinget ved folketingsvalget 2019.

Seneste målinger viser en betydelig fremgang for partiet, der ønsker dansk suverænitet, kultur og værdier tilbage.

Politikere
Lars Boje Mathiesen, Folketingsmedlem for Nye Borgerlige
Mette Thiesen, medlem af folketinget for Nye Borgerlige
Nyheder
Folkeskolelærer Jannie Bøgh er en af de få der tør vise Muhammed tegningerne i undervisningen. Der tør forsvare ytringsfrihed i folkeskolen.
Efter en lille uge med hykleri og løgne hos Radikale Venstre siver deres medlemmer ud i rekordfart. Nye Borgerlige trækker nye medlemmer til.
Pernille Vermund og Nye Borgerlige vil, som opbakning til Frankrig, indrykke Muhammed tegninger i danske aviser. Jyllands-Posten nægter og lader Islam redigere avisen.
Hvornår vågner Folketinget op, spørger Lars Boje Mathiesen på facebook. Vanvidskørsel er igen kommet på dagsordenen efter migrants drab på 5 årig pige.
Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere PET chef, mener at Nye Borgerlige’s Muhammed kampagne er barnagtig provokation. Manden er farlig for Danmark.
Covid-19 har ramt Danmark, og der skal ageres. Men Mette Frederiksen er blevet et demokratisk problem. Hendes magtbegær skader Danmark.
Jakob Ellemann-Jensen svigter ikke bare minkavlerne og deres familier, han svigter også blå blok men ikke mindst retsstaten og demokratiet.
Er det tilfældigheder eller magtmisbrug, når embedsmænd pludselig dukker op og forsvarer regeringen i dens covid-19 håndtering. Døm selv.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Efter at have vaklet betydeligt, vil Venstre nu stemme for et mistillidsvotum til regeringen for dens grundlovsbrud og håndtering af mink sagen.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Religiøs fanatisme kommer i alle former. Bare se på kristendemokraterne der angriber Pernille Vermund for et gammelt bikini billede.
Debat
Video
Video fra dagens samråd, hvor man ser Pernille Vermund presse fødevareminister Mogens Jensen om grundlovsbrudet.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark