Radikale Venstre

Radikale Venstre, ledet af Sofie Carsten Nielsen.

På trods af sin størrelse har Radikale Venstre i mange år haft den reelle magt i Danmark.

Først da Anders Fogh regering fik magten, blev de radikale sat uden for døren.

Det betød bl.a. en stor ændring i migrant politiken.

Partiet er stor tilhænger af EU, og ser gerne så meget af Danmarks suverænitet afgivet.

Politikere
Nyheder
Socialdemokraten Jesper Petersen har haft sex med en 15 årig og konservative Orla Østerby kan ikke holde fingrene for sig selv. Me too hysteriet forsætter.
Efter en lille uge med hykleri og løgne hos Radikale Venstre siver deres medlemmer ud i rekordfart. Nye Borgerlige trækker nye medlemmer til.
Nedsmeltningen forsætter hos Radikale Venstre. Martin Lidegaard bakker nu op om Ida Auken’s beskyldninger mod Sofie Carsten Nielsen.
Jeppe Kofod troede han kunne gemme sig i skyggen af Frank Jensen og Morten Østergaard. Men nye klager fra studerende bringer udenrigsministeren i fokus igen.
Mens danske virksomheder er ved at gå konkurs på grund af bureaukrati og politikere uden viden, så dansker erhvervsminister Simon Kollerup rundt
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
“Sikke noget pjat” er Social- og indenrigsminister Astrid Krag’s kommentar til at en dansker beder regeringen overholde grundloven.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
Vi siger endelig velkommen til Danmarks Fremtid. Nyheder, debat og video fra borgerlige til borgerlige. Borgerlige der vil Danmark.
På et hasteindkaldt møde i Radikale Venstre’s folketingsgruppe er det netop blevet besluttet at Sofie Carsten Nielsen for sætter som leder af partiet.
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Danmarks Radio Maria Rørbye Rønn tjener kassen, mens Mads Aagaard Danielsen fra P1’s Shitstorm krænker medarbejderne.
Poul Madsen, chefredaktøren på Ekstra Bladet, mener, at han er personen, der kan og skal belære andre om moral, hykleri og dobbeltmoral.
Lotte Rod har anklaget Morten Østergaard for en håndspålæggelse, men siger ikke nej til en hjælpende hånd.
Mens Radikale Venstre er i total nedsmeltning, er sagen om krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren Mette Frederiksen gået i glemmebogen.
Morten Østergaard viser sig at være krænkeren og Sofie Carsten Nielsen har dækket over krænkeren.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark