Socialdemokratiet

Socialdemokratiet, ledet af statsminister Mette Frederiksen.

Socialdemokratiet blev stiftet i 1871 af de tre socialister Louis Pio, Harald Brix og Paul Geleff.

Partiets nuværende formand er Mette Frederiksen, der også er Danmarks statsminister.

Socialdemokratiet fik regeringsmagten i 2019.

Politikere
Peter Hummelgaard er medlem af Socialdemokratiet. Han er i dag beskæftigelsesminister.
Simon Kollerup, Socialdemokrat, medlem af folketinget og erhvervsminister.
Anders kronborg, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet
Mogens Jensen, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet
Astrid Krag, medlem af folketinget for Socialdemokratiet og Social- og indenrigsminister.
Nyheder
Mette Frederiksen vil begrave de mange sager om krænkelser, så trods fakta og videnskab aflyser hun åres julefrokoster. Corona er undskyldningen.
Da Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen bevist brød corana foranstaltninger, ville Det Kongelige Teater ikke komme med en udtalelse. Nu viser kulturminister Joy Mogensen hvorfor.
Socialdemokraten Jesper Petersen har haft sex med en 15 årig og konservative Orla Østerby kan ikke holde fingrene for sig selv. Me too hysteriet forsætter.
DSU, Socialdemokratiets ungdomsparti, vil have udenrigsminister Jeppe Kofod ekskluderet fra partiet. Det må være konklusionen efter udtalelse til Ekstra Bladet.
Gang på gang kritiserer journalister, at specielt borgerlige politikere ikke vil afsløre deres økonomiske interesser. Fair nok, men så erkend politisk ståsted.
Socialdemokratiet og deres integrations- og udlændingeordfører Rasmus Stoklund forsøger at fremstå som frihedskæmpere. Men samtidig inviterer partiet dagligt mere ekstremisme til Danmark.
Den socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio er for skattemidler sendt i byen for at angribe personer, der ønsker klarhed om Jeppe Kofod’s sex sag.
Mandag aften leverede statsmediet DR2 Deadline igen mikrofonholderi over for Socialdemokratiet. Ingen kritiske spørgsmål.
Københavns overborgmester, seriekrænkeren Frank Jensen, har netop trukket sig. Nu er spørgsmålet: Hvad med Jeppe Kofod og Mette Frederiksen?
Mette Frederiksen har, siden hun blev statsminister, fremlagt 24 skattestigninger. Hendes socialisme rammer danskerne.
Jeppe Kofod troede han kunne gemme sig i skyggen af Frank Jensen og Morten Østergaard. Men nye klager fra studerende bringer udenrigsministeren i fokus igen.
Med opbakning fra socialdemokrater, som Netavisen Pio’s chefredaktør Niels Jespersen, benytter 3F igen og igen vold, hærværk og trusler. Denne gang faldt hammeren dog.
Antisemitismen viser igen sit grusomme ansigt. Både blandt tilhængere af Islam og ikke mindst venstrefløjen.
Mens danske virksomheder er ved at gå konkurs på grund af bureaukrati og politikere uden viden, så dansker erhvervsminister Simon Kollerup rundt
Hvornår vågner Folketinget op, spørger Lars Boje Mathiesen på facebook. Vanvidskørsel er igen kommet på dagsordenen efter migrants drab på 5 årig pige.
Ikke nok med at svindlere og kriminelle bliver ansat hos de danske medier. De får ledelsesansvar og magt. Betalt af skattekroner.
Covid-19 har ramt Danmark, og der skal ageres. Men Mette Frederiksen er blevet et demokratisk problem. Hendes magtbegær skader Danmark.
Mens danske mink avlere og deres familier mister deres livsværk og indkomst, jagter statsminister Mette Frederiksen likes på de sociale medier.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Jakob Ellemann-Jensen svigter ikke bare minkavlerne og deres familier, han svigter også blå blok men ikke mindst retsstaten og demokratiet.
Her til aften beklager fødevareminister Mogens Jensen, at han har begået lovbrud i forbindelse med ordre om nedslagtning af mink.
Er det tilfældigheder eller magtmisbrug, når embedsmænd pludselig dukker op og forsvarer regeringen i dens covid-19 håndtering. Døm selv.
Det har taget alt for lang tid. Men endelig er Mogens Jensen blevet fyret for grundlovsbrud. Fyret for at ødelægge mange familiers fremtid og livsværk.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Efter at have vaklet betydeligt, vil Venstre nu stemme for et mistillidsvotum til regeringen for dens grundlovsbrud og håndtering af mink sagen.
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
Regeringen, med Mette Frederiksen i spidsen, har ikke alene begået grundlovsbrud, men misbruger også hæren til nedslagtning af mink.
Mens Danmark står i en uhørt demokratisk krise, vælger Ellemann også at svigte demokratiet og ryger i en shitstorm på Facebook.
“Sikke noget pjat” er Social- og indenrigsminister Astrid Krag’s kommentar til at en dansker beder regeringen overholde grundloven.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
Vi siger endelig velkommen til Danmarks Fremtid. Nyheder, debat og video fra borgerlige til borgerlige. Borgerlige der vil Danmark.
Socialdemokratiet, og dermed Mette Frederiksen, står som beskyttere af krænkere. Senest seriekrænkeren Frank Jensen.
De borgerlige må stille et mistillidsvotum til Mette Frederiksen før epidemiloven bliver vedtaget. Covid-19 skal ikke koste os demokratiet.
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Den socialdemokratiske kultur- og kirkeminister Joy Mogensen er tydeligvis en stor tilhænger af ideologien Islam.
Jeppe Kofod, udenrigsminister og socialdemokrat, er i dag blevet anmeldt for voldtægt af en 15 årig jomfru.
Seriekrænkeren Frank Jensen, Krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren af krænkere Mette Frederiksen. Socialdemokratiet viser sit sande ansigt.
Poul Madsen, chefredaktøren på Ekstra Bladet, mener, at han er personen, der kan og skal belære andre om moral, hykleri og dobbeltmoral.
Mens Radikale Venstre er i total nedsmeltning, er sagen om krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren Mette Frederiksen gået i glemmebogen.
Video fra dagens samråd, hvor man ser Pernille Vermund presse fødevareminister Mogens Jensen om grundlovsbrudet.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark