Socialistisk Folkeparti

Socialistisk Folkeparti, ledet af Pia Olsen.

Socialistisk Folkeparti blev stiftet af tidligere medlemmer af Danmarks Kommunistiske parti.

Politikere
Pia Olsen Dyhr, medlem af folketinget og formand for Socialistisk Folkeparti.
Nyheder
Folkeskolelærer Jannie Bøgh er en af de få der tør vise Muhammed tegningerne i undervisningen. Der tør forsvare ytringsfrihed i folkeskolen.
Islam lærer aldrig at forstår dansk ironi eller satire. Og gang på gang smider tilhængerne af islam offerkortet. Denne gang Özlem Cekic.
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
“Sikke noget pjat” er Social- og indenrigsminister Astrid Krag’s kommentar til at en dansker beder regeringen overholde grundloven.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark