Venstre

Venstre, ledet af Jakob Ellemann-Jensen.

Venstre er et af de to store partier i Danmark, som magten skifter imellem.

 

Politikere
Jakob Ellemann-Jensen, medlem af Folketinget og formand for Venstre.
Eva Kjer Hansen, medlem af folketinget for Venstre
Thomas Danielsen, medlem af folketinget for Venstre.
Karen Ellemann, medlem af Folketinget For Venstre
Nyheder
Socialdemokratiet og deres integrations- og udlændingeordfører Rasmus Stoklund forsøger at fremstå som frihedskæmpere. Men samtidig inviterer partiet dagligt mere ekstremisme til Danmark.
Hvornår vågner Folketinget op, spørger Lars Boje Mathiesen på facebook. Vanvidskørsel er igen kommet på dagsordenen efter migrants drab på 5 årig pige.
Jakob Ellemann-Jensen svigter ikke bare minkavlerne og deres familier, han svigter også blå blok men ikke mindst retsstaten og demokratiet.
Her til aften beklager fødevareminister Mogens Jensen, at han har begået lovbrud i forbindelse med ordre om nedslagtning af mink.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Efter at have vaklet betydeligt, vil Venstre nu stemme for et mistillidsvotum til regeringen for dens grundlovsbrud og håndtering af mink sagen.
Mens Danmark står i en uhørt demokratisk krise, vælger Ellemann også at svigte demokratiet og ryger i en shitstorm på Facebook.
Debat
Har Karsten Lauritzen befamlet en kvinde, eller er det Karsten Lauritzen, der er blevet befamlet af krænkelseskulturen?
Video
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark