Svigter dansk politi ofre for voldtægt på grund af politisk korrekthed? Mistanken får man, når man ser på den seneste tids hændelser og en ny undersøgelse
Svigter dansk politi ofre for voldtægt på grund af politisk korrekthed?

Rigspolitiet er i dag ude med en undersøgelse, der viser, at ofre for voldtægt ser sig svigtet af dansk politi. Er det den politiske korrekthed, der igen spiller ind? Man kan kun få mistanken, hvis man ser på den seneste tids mange hændelser.

Voldtægt

Som rigspolitiet selv skriver:

Svigter dansk politi ofre for voldtægt på grund af politisk korrekthed?

Når borgere har været i kontakt med politiet efter at have været offer for kriminalitet, er 20 pct. af dem utilfredse med politiets håndtering af sagen. Det er især ofre for vold og voldtægt, der oplever, at deres anmeldelse ikke tages seriøst. Det viser en ny tilfredshedsundersøgelse blandt kriminalitetsramte borgere.

Kigger man nærmere på, hvem det egentlig er, der begår langt hovedparten af voldtægter i Danmark, kommer der en virkelighed frem, som journalister, politiets ledelse og andre fra centrum-venstre fløjen helst vil skjule:

Svigter dansk politi ofre for voldtægt på grund af politisk korrekthed?

Så er det, at man begynder at tænke lidt over sammenhængen. For er der tale om en politisk korrekt naiv hensyntagen til migranter og tilhængerne af ideologien Islam?

Politisk Korrekthed hos dansk politi

Mistanken bliver kun stærkere, når man ser på de seneste par uger, hvor politiet har ageret på en højst besynderlig måde, når migranter og islamister har været indblandet.

Der var historen om ulovlig bønnekald i Århus, hvor politiet brugte som undskyldning, at en patruljebil var “gået i stykker” på vejen derud. Har dansk politi kun den ene patruljebil, og siden hvornår, er dansk politi begyndt kun at køre en vogn ud til dette område, når der igen og igen er ballade?

Der var historien om begravelsen af den kriminelle Yahya Hassans, hvor over 200 tilhængere af islam stod som sild i en tønde midt under nedlukningen af Danmark. Samtidig får en mor en bøde for at tage sine 2 børn med på en fuldstændig tom legeplads.

Og senest historien om en demonstration i Slagelse, hvor politiet bare så til, mens islam’s sønner og døtre håner det Danmark, der har taget imod dem.

Man er nød til at stille sig selv, om det er en misforstået politisk korrekt tolerance over for den kvindeundertrykkende kvindehadende ideologi islam, der får politiet til at handle, som de gør.

Rigspolitiet bedes komme med en forklaring på de mange hændelser og ovenstående undersøgelse.

I sidste ende burde både rigspolitiets ledelse og justitsministeren gå af.

Dansk lov tilsidesættes for politisk korrekt naivitet. For Islam.

Nyhedsbrev

2 reaktioner

 1. Som jeg i dag skrev, andet sted på nettet:

  “Majoriteten af alle der er ansat/aflønnet af offentlige midler (vores indbetalte skat og samfunds-forsikring) stemmer rødt/tv for midten/RV(+),
  for de har aldrig lært andet, end at underkaste sig lemminge-pædagogisk-indoktrinering og må derfor bange for deres levebrød, hvis de tog
  den logiske og rationelle sans i anvendelse.
  -således også en meget stor del af de, som sidder på podiet i retssalene og deraf en meget stor del af dem, som ville blive arbejdsløse,
  hvis vi fik indført forbud mod iSlam i Danmark, lukkede kasser og udSENDELSE af enhver AEHer ved første dom.

  Den politiske ligevægt i retssystemet lider, som alle andre offentlige institutioner/etater, en dybt bekymrende, politisk/etisk dansk, slagside!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema