Mette Frederiksen

Nyheder
Mette Frederiksen vil begrave de mange sager om krænkelser, så trods fakta og videnskab aflyser hun åres julefrokoster. Corona er undskyldningen.
Socialdemokraten Jesper Petersen har haft sex med en 15 årig og konservative Orla Østerby kan ikke holde fingrene for sig selv. Me too hysteriet forsætter.
Den socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio er for skattemidler sendt i byen for at angribe personer, der ønsker klarhed om Jeppe Kofod’s sex sag.
Mandag aften leverede statsmediet DR2 Deadline igen mikrofonholderi over for Socialdemokratiet. Ingen kritiske spørgsmål.
Københavns overborgmester, seriekrænkeren Frank Jensen, har netop trukket sig. Nu er spørgsmålet: Hvad med Jeppe Kofod og Mette Frederiksen?
Mette Frederiksen har, siden hun blev statsminister, fremlagt 24 skattestigninger. Hendes socialisme rammer danskerne.
Jeppe Kofod troede han kunne gemme sig i skyggen af Frank Jensen og Morten Østergaard. Men nye klager fra studerende bringer udenrigsministeren i fokus igen.
Så blev det Wien’s tur til at blive ramt af Islam’s terror. Her til aften slog Islam’s sønner til midt i den Østrigske hovedstad.
Mens danske mink avlere og deres familier mister deres livsværk og indkomst, jagter statsminister Mette Frederiksen likes på de sociale medier.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
Regeringen, med Mette Frederiksen i spidsen, har ikke alene begået grundlovsbrud, men misbruger også hæren til nedslagtning af mink.
Mens Danmark står i en uhørt demokratisk krise, vælger Ellemann også at svigte demokratiet og ryger i en shitstorm på Facebook.
“Sikke noget pjat” er Social- og indenrigsminister Astrid Krag’s kommentar til at en dansker beder regeringen overholde grundloven.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
Socialdemokratiet, og dermed Mette Frederiksen, står som beskyttere af krænkere. Senest seriekrænkeren Frank Jensen.
De borgerlige må stille et mistillidsvotum til Mette Frederiksen før epidemiloven bliver vedtaget. Covid-19 skal ikke koste os demokratiet.
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Seriekrænkeren Frank Jensen, Krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren af krænkere Mette Frederiksen. Socialdemokratiet viser sit sande ansigt.
Poul Madsen, chefredaktøren på Ekstra Bladet, mener, at han er personen, der kan og skal belære andre om moral, hykleri og dobbeltmoral.
Mens Radikale Venstre er i total nedsmeltning, er sagen om krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren Mette Frederiksen gået i glemmebogen.
Video fra dagens samråd, hvor man ser Pernille Vermund presse fødevareminister Mogens Jensen om grundlovsbrudet.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark