Sofie Carsten Nielsen

Nyheder
Efter en lille uge med hykleri og løgne hos Radikale Venstre siver deres medlemmer ud i rekordfart. Nye Borgerlige trækker nye medlemmer til.
Nedsmeltningen forsætter hos Radikale Venstre. Martin Lidegaard bakker nu op om Ida Auken’s beskyldninger mod Sofie Carsten Nielsen.
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
Vi siger endelig velkommen til Danmarks Fremtid. Nyheder, debat og video fra borgerlige til borgerlige. Borgerlige der vil Danmark.
På et hasteindkaldt møde i Radikale Venstre’s folketingsgruppe er det netop blevet besluttet at Sofie Carsten Nielsen for sætter som leder af partiet.
Video
Poul Madsen, chefredaktøren på Ekstra Bladet, mener, at han er personen, der kan og skal belære andre om moral, hykleri og dobbeltmoral.
Lotte Rod har anklaget Morten Østergaard for en håndspålæggelse, men siger ikke nej til en hjælpende hånd.
Mens Radikale Venstre er i total nedsmeltning, er sagen om krænkeren Jeppe Kofod og beskytteren Mette Frederiksen gået i glemmebogen.
Morten Østergaard viser sig at være krænkeren og Sofie Carsten Nielsen har dækket over krænkeren.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark