Dansk Folkeparti er for længst blevet til det socialdemokrati, de blev sat i verden for at bekæmpe. Deres pressechef går linjen ud, beskytter røde lejesvende.
Pressechef hos Dansk Folkeparti holder hånden over røde lejesvende

Ikke nok med at Dansk Folkeparti efterhånden ligner en tro kopi af socialdemokratiet med pamperi og socialistisk ødslen med danskernes skattepenge, men deres pressechef er nu også begyndt at beskytte de røde lejesvende, journalisterne.

Hvad er Dansk Folkeparti’s politik egentlig?

Pressechef beskytter røde lejesvende

Jeg kommenterede på et af pressechef Jesper Beinov’s twitter opslag i forbindelse med fredagens besserwisserne på TV2 News.

Jeg var sådan set enig med hans kritik af de såkaldte besserwissere, men hans svar tilbage overraskede mig:

Han fulgte op med et yderlige svar, som blot overraskede mig endnu mere, når man tænker på, hvordan DF tidligere har kritiseret de røde lejesvende hos danske medier:

Dansk Folkeparti og nedturen

Han beskytter altså direkte de medier, som Dansk Folkeparti i flere år med rette har været efter. Han forfalder til at fedte for de enkelte journalister, der til dagligt ikke laver andet end smøre dækningen ind i ræverød vinkling.

Der er en grund til, at Dansk Folkeparti falder mere og mere i meningsmålingerne. Jo mere de glider væk fra den politik, de har lovet vælgerne, jo lavere bliver tilslutningen.

Dansk Folkeparti har i flere år været de afgørende stemmer for såkaldte “borgerlige” regeringer, men mediestøtte, licens og statslig ejerskab af medier buldrer stadig derudaf.

Som med EU, så er der tydeligvis ikke styr på, hvad man egentlig skal mene hos Dansk Folkeparti,

For ser man blot på den seneste uge, har både Morten Messerschmidt og Pia Kjærsgaard kommenteret på medierne:

Spørgsmål er vel egentligt, om Dansk Folkeparti udadtil kritiserer vinklingen hos de danske medier, men indadtil fedter løs som de fleste af de socialdemokratiske partier i folketinget?

Borgerlige og sammenhold

Der er ingen tvivl om, at vi borgerlige partier skal holde sammen for at bekæmpe den knaldrøde regering og den politisk korrekte navitet hos centrum-venstre fløjen.

Men når et såkaldt borgerligt parti efterhånden ligner en endnu dårligere kopi af pamper partiet socialdemokratiet, så må vi stoppe op og råbe vagt i gevær.

God søndag.

Nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema