Det Radikale Venstre vil have åbne grænser for migranter og flygtninge. Men de vil ikke indrømme virkeligheden. Og vil ikke svare på spørgsmål.
Det Radikale Venstre Åbne Grænser Flygtninge

Twitter brokker flere fra det Radikale Venstre sig over, at Kristian Thulesen Dahl påpeger, at radikal politik, med åbne grænser, skaber svenske tilstande.

“De radikale ønsker at åbne grænserne for migranterne fra Afrika og Mellemøsten. Hvis de får deres vilje, får vi ikke alene svenske tilbage i Danmark men græske og italienske! Absurd udtryk for “solidaritet” i Europa, at vi på den måde også skal synke i knæ”

Flygtninge

Det får straks den Radikale retsordfører, Kristian Hegaard til at reagere fornærmet, mens han beder pressen stille op som de radikales forsvar:

“Må være en opgave for @DRDetektor. Absurd at slynge sådanne påstande ud om andre partiers standpunkter uden henvisning”

Vil Radikale lukke af når virkeligheden ankommer?

Så er det jo at man stille og roligt stiller Kristian Hegaard og de Radikale et simpelt spørgsmål:

“vil @radikale lukke af, den dag der står 10.000 migranter ved grænsen? Ja eller nej?”

Men det vil hverken Hegaard eller Radikale spin-medarbejdere svare på.

Det Radikale Venstre

Det forstår man jo godt. For et svar fra de Radikale vil afsløre sandheden: At Radikale ikke vil lukke af, den dag der står en migrant-invasion ved den danske grænse.

Man behøver ikke følge ret meget med i dansk politik for at vide, at Radikale går ind for, og også har tvunget regeringen til, at lempe udlændingepolitiken.

Åbne grænser

Hvor mange gange har man ikke set Morten Østergaard, Zenia Stampe med flere, stå på TV, skrive på Facebook, at Danmark skal tage imod? Kalde modstandere af åbne grænser for brunskjortede, nazister og andre af den slags ord, der altid kommer frem, når centrum-venstre mangler argumenter?

Så når Kristian Thulesen Dahl skriver, at der med radikal politik vil komme svenske, italienske og græske tilstande, så har han jo ret. Han kunne have smidt tyske, engelske, franske osv oven i.

Vi kan allerede nu med sikkerhed forvente, at Kristian Hegaard og de Radikale nok skal få danske journalister med på deres løgne.

Nyhedsbrev

2 reaktioner

  1. De Radikale minder mere og mere om et sammenrend af Nazi sympatisører, og det håber jeg folk husker til næste vælg, og ham “Formel Raceren” Kristian Hegaard er noget af det mest usympatiske der kan “gå” på to ben.💩💩💩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema