I et tweet støtter Radio4's Jens Philip Yazdani Islam's hån af Danmark. Han bakker op om Islam's provokation og hån af danmark på åben gade i Aarhus.
Radio4's Jens Philip Yazdani støtter Islam's hån af Danmark

De politisk korrektes store helt på Radio4, Jens Philip Yazdani, er her til formiddag ude at støtte Islam’s hån og provokation af Danmark.

Han misbruger igen skattemidler til at forsvare en mørk ideologi. Misbruger igen skattemidler på at gøre nar af danskerne og det samfund, der har taget mod hans mor far givet ham og hans familie deres frihed.

Han forsvarer den mørke ideologi, hans moder far måtte flygte fra.

Jens Philip Yazdani har som alle andre ytringsfrihed. Men det betyder så også, at vi andre har ytringsfrihed til at bekæmpe hans lovprisninger af Islam og hån af Danmark.

Islam’s hån af Danmark

Baggrunden for hans tweet og hån af Danmark er den episode der skete ved kirken i Gellerup i går.

En flok migranter, efterkommere af migranter, stillede sig ulovligt op foran kirken og messede deres mørke ideologi ud.

Der er flere ting i det her.

For det første er det ulovligt, at lave bønnekald i Danmark, med mindre man har fået tilladelse til det. Noget tilhængerne af Islam tydeligvis har svært ved at finde ud af.

For det andet er det en direkte hån af Danmark, at man stiller sig op foran en dansk kirke og skriger sin islamiske ideologi ud. Man håner det land, der har givet disse ekstremister deres frihed.

For det tredje er det en direkte hån af danskerne, at en skatteyderfinansieret vært bakker op om ulovligheder og en mørk ideologi, der kun ønsker det værste for Danmark og danskerne.

Ville de politisk korrekte acceptere, at man misbrugte skattekroner til at hylde mørke ideologi som nazisme, kommunisme, facisme?

Jens Philip Yazdani og Radio4

Jens Philip Yazdani er en af mange kulturradikale på Radio4, der misbruger deres stilling til at promovere deres egen politisk korrekte holdninger ud i æteren. De har taget godt ved lære af Danmarks Radio.

Jens Philip Yazdani har flere gange bakket op om en kvindeundertrykkende middelalderlig antidemokratisk krigerisk ideologi.

Når man forsøger at råbe Jens Philip Yazdani og radio4 op, er der tavshed, eller også forholder han sig ikke til de udtalelser og holdninger, han kommer med.

Bemærk nedenstående tweet. Han forholder sig overhovedet ikke til kritikken af hans opbakning til en mørk ideologi og ulovligheder.

Både han og Radio4 skylder danskerne en undskyldning. Svar udbedes.

Islam’s indtog i Danmark

Det er på tide, at vi tager et opgør med centrum-venstre og resten af de politisk korrektes nye samarbejdspolitik.

Islam har efterhånden fået så stor magt i Danmark, at ideologien afgør danske valg, påvirker danske love.

Som Pernille Vermund skriver i en kommentar til bønnekaldet og hånen af Danmark:

Vi skal ikke tillade, at islam – i takt med at politikerne lukker flere og flere ind fra de muslimske lande, undlader at udvise de kriminelle og i øvrigt stiller offentlig forsørgelse til rådighed for udlændinge fra de muslimske lande – skaffer sig større og større indflydelse i vores samfund.

For jo mere indflydelse islam får, jo mindre plads bliver der til den danske kultur, friheden og demokratiet.

Her et par dage efter fejringen af 75 året for Danmarks befrielse er det på tide, at vi som nation siger fra. Nok er nok.

Vi skal ikke længere acceptere, at landsskadelige politikere fører endnu en samarbejdspolitik med en ideologi der vil Danmark og danskerne til livs.

Nyhedsbrev

10 reaktioner

 1. Hvis man vil forsøge at forstå islam, så rækker det at forstå Muhammed.
  I hvert fald, hvis man skal tro Bill Warner.

  Da man ikke må linke til Rasmus Paludans interview med netop Bill Warner om politisk islam, hvori man altså kan erfare ovennævnte, så er her et link i stedet: https://www.youtube.com/watch?v=7OF7hS1pVOY&fbclid=IwAR11IqlHcvdR7wFNxIL1vX31mpC4won-ko59sW3DW-nGUh4q93vEVbzvJnw

  Hvis man linker til interviewet i Jyllands-Posten, bliver kommentaren, som indeholder linket, slettet med henvisning til Jyllands-Postens skrevne debatregler. Hvis man genposter linket bliver alle ens kommentarer siden tidernes morgen uanset kontekst og indhold henvist til status usynlig; vel at mærke uden henvisning til Jyllands-Postens uskrevne (!) regler.

  Og så er det jo ligegyldigt med ytringsfrihed.

  Hvad angår den, altså ytringsfrihed og opbakning til den, så er Jyllands-Posten en karikatur af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema