På tide med respekt for danskernes indsats

Flere penge. Flertallet i folketinget har denne mantra på hjernen. De skulle hellere have mere respekt for danskernes velfærd og skat.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Efter den knaldrøde regering er trådt til, er det blevet dyrere for alle danskere, at være danskere. Skattestigninger, afgiftsstigninger har stået i kø takket være det socialistiske flertal. Det socialistiske mantra om at flere penge, sikre bedre velfærd, lyder igen og igen fra venstrefløjen og hos medierne.

Skat

Men lad os lige se på fakta et kort øjeblik. Danmark har et af verdens højeste skattetryk (nummer to på listen), men langt fra den bedste velfærd. Vi ligger nummer tre, når det gælder det dyreste sundhedsvæsen, men langt nede på listen, når man måler på, hvad vi får for pengene.

Så når venstrefløjen bliver ved med at råbe på flere penge, så er der altså noget, der ikke stemmer overens. Der er en lommeregner, der er gået i stykker på det socialistiske propaganda kontor.

Frihed

Det her handler ikke om besparelser, nedskæring af danskernes velfærd. Faktisk det modsatte. Det handler om at bruge danskernes hårdtoptjente midler på den mest effektive og fornuftige måde. Det handler om at sikre bedre velfærd, mere frihed for den enkelte dansker.

Lad mig præsentere 3 områder, hvor der kan frigøres midler til den borgernære velfærd, eller til at lade danskerne bestemme mere over egne midler. Disse områder er ikke nye, ikke genopfindelse af den dybe tallerken. Men det politiske Danmark overser det gang på gang:

Mediestøtte

Samlet bruges der langt over 4.000.000.000 kroner om året på statsstøttede eller statsejede medier. Ser man bort fra det demokratiske problem i statskontrollerede medier, kan disse milliarder bruges mere fornuftigt.

Konsulenter

Samlet bruges der langt over 5.000.000.000 kroner om året på konsulenter hos det offentlige. Man skulle tro, at med så mange offentlige ansatte, så var det ikke nødvendigt, at skulle hente ekstra viden ind. Enten er der ansat de forkerte personer i det offentlige, eller også blander politikerne sig i alt for meget. Nok nærmere en kombination af begge.

Naive åbne grænsers politik

Det koster staten, og dermed danskerne, langt over 30.000.000.000 kroner om året, at politikerne svigter med deres naive åbne grænsers politik. Og dette beløb er endda lavt sat. For den store ikke vestlige indvandring belaster alle områder, hvor der er skattekroner involveret. Politi, sundhedsvæsen og overførselsindkomster etc.

Ovenstående ville med lethed frigive cirka 40.000.000.000 af danskernes penge. For det er den enkelte danskers penge. Ikke statens, ikke fællesskabets.

Tager man ud i de enkelte kommuner, vil der med lethed kunne findes yderligere milliarder af kroner. Milliarder af kroner, der kan bruges på bedre velfærd eller på at lade danskerne beholde deres egne optjente midler. Og dermed sikre vækst i samfundet. En langvarig vækst.

Hvor tit har man ikke set kommunerne vælge de dyreste løsninger. Hvor tit har man ikke læst vanvittige historier om åbenlyse fejl. Fejl der skal rettes med danskernes skattemidler. Der mangler respekt for skattemidlerne hos både politikere og embedsmænd.

Penge er ikke problemet hos det offentlige. Problemet er politikere, embedsmænd, fagforeninger og en forældet tankegang og forkerte prioriteringer. Problemet er det socialistiske velfærdshelvede og den socialistiske kolossalstat.

Velfærd

Velfærden skal prioriteres. Danskernes skal prioteres.

Nye borgerlige har respekt for både danskerne, danskernes indsats og ikke mindst danskernes hårdtoptjente midler.

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold