Så sker det igen. Danske journalister, eller rettere røde lejesvende, udskammer danske virksomheder som Lagkagehuset. Virksomheder der bidrager til Danmark
Røde lejesvende udskammer Lagkagehuset

Så sker det igen. De røde lejesvende, også kaldte journalister, udskammer danske virksomheder. Danske virksomheder, der betaler både til velfærdsnarkomanien og ikke mindst den mediestøtte som selvsamme røde lejesvende får.

Røde lejesvende slår til igen

Det startede ud med en “artikel” hos Tv2 Nyhederne, hvor de røde lejesvende, “journalisterne” Emil Ellesøe Ditzel og Niels Lykke Møller, udråbte danske virksomheder som skattesvindlere:

Selskaber ejet i skattely har fået 261.000.000 kroner fra hjælpepakker – se selskaberne her

Overskriften i sig selv er ren clickbait. Man taler direkte til de danske velfærdsnarkomaner, velvidende at de er ligeglade med fakta.

Tv2, og resten af de danske medier, der selvfølgelig hoppede med på vognen, ved udemærket godt, at pengene går direkte til medarbejderne.

De ved også, at der overhovedet ikke er begået nogen form for lovbrud.

De ved også, at virksomheder som Sportsmaster har haft underskud i en årrække og er grunden til, at de ikke betalte selskabsskat. Sportsmaster’s ejere investerer millioner i Danmark og skaber dermed danske arbejdspladser, der så betaler skat osv.

Og som Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance skriver:

“Og det betyder, at den løbende forrentning (og beskatning) af den kapital ikke sker i Danmark, men i det land, hvor de er skattepligtige. Det er IKKE skattesnyd. Ligesom det ikke er skattesnyd i udlandet, når danske pensionskasser og kapitalfonde investerer i selskaber i udlandet og hiver penge hjem til Danmarkog bliver beskattet i Danmark for den løbende forrentning.

Udskammer

De røde lejesvende udskammer gang på gang danske virksomheder. De lader sig styre af venstrefløjens spindoktorer på grund af deres politiske overbevisning, som de tager med på arbejde.

En udskamning som erhvervsminister Simon Kollerup, står i spidsen for.

Det eneste de røde lejesvende, og resten af venstrefløjen, får ud af deres hetz mod danske virksomheder, er mistede danske arbejdspladser.

Overskrifter som denne fra B.T. taler sit tydelige sprog:

Røde lejesvende udskammer Lagkagehuset og andre danske virksomheder

De røde lejesvende ødelægger danske arbejdspladser.

3F og skattebetaling

Med så megen udskamning af danske virksomheder for “skattesvindel”, så er det man undrer sig over tavsheden omkring røde organisationer som 3F.

En rød mafia, der “heller ikke” betaler skat. Men de røde lejesvende er tavse.

Røde lejesvende udskammer Lagkagehuset og andre danske virksomheder

Et er, at venstrefløjen udskammer danske virksomheder, det er vi vant til.

Men at danske medier danser med på legen er grotesk.

Taget i betragtning af, at medierne har fingrene dybt nede i de skattemidler, selvsamme virksomheder bidrager med.

Lars Boje Mathiesen

Til sidst burde “journalister” og andre utaknemmelige socialister lytte til Lars Boje Mathiesen fra Nye borgerlige:

Venstrefløjen skal stoppe hetzen mod virksomhederne.

Hvorfor er Venstrefløjens shitstorm mod nogle virksomheder forfejlet? Se forklaringen her..

Slået op af Lars Boje Mathiesen i Mandag den 18. maj 2020

Mediestøtte

Lad os få afskaffet alle former for støtte til og statslig ejerskab af danske medier. De misbruger deres position til politisk vinklet propaganda og skræmmekampagner.

Nyhedsbrev

5 reaktioner

  1. Nu drejer det sig ikke om overskud på en eller anden post, men om der er overskud på skattepligtig indkomst, her svigtede overstregnings pennen lidt, så underskuddet ikke blev markeret. Lagkagehusets regnskab kender jeg ikke, men til forskel fra 3F kan multinationale selskaber sende penge ud af landet og alligevel leve med tilsyneladende underskud i årtier. Skat bør betales hvor der tjenes penge, ikke hvor nogle har et tomt kontor og en ret så fiktiv adresse. Hvis lovgivningen accepterer andet, bør lovgivningen ændres. Og pølsevognen på Brønshøj Torv lever ikke af at McDonnals sender pengene i skattely.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema