Så er Rosa Lund og andre kvinder igen ude at markere sig om tonen i den politiske debat. Men, og der er et men.
Rosa Lund Debat Tonen

Så skal vi til at høre på det igen, at kvinder er særligt hårdt ramt i den politiske debat. Rosa Lund er igen ude at udtale sig om tonen. Godt støttet af de danske journalister.

Rosa Lund

Rosa Lund, og andre kvindelige politikere, har fået en del opmærksom hos medierne de sidste par dage. Lorry startede ud og også BT har nævnt sagen.

Der skal ikke være nogen tvivl. Sådan en debattone hører ingen steder hjemme. Det er under al kritik, og skæmmer den politiske debat.

Men, og ja, der er det berømte men. For det er ikke kun kvinder, der bliver chikaneret, kimet ned, kaldt alverdens skældsord. Også mænd, der deltager i den politiske debat, må lægge ører til alverdens beskyldninger og skældsord. Må finde sig i trusler, chikane og hetz.

Tonen

Jeg bliver selv med jævne mellemrum kaldt nazist, racist, fede svin, mindre begavet, retarderet idiot o.s.v., og jeg er altså en mand i min bedste alder. Men jeg kommer ikke i medierne, jeg får ikke lov til at få lidt gratis reklametid på de statsejede eller statsstøttede medier.

Jeg får ikke sympati fra Rosa Lund og hendes politisk korrekte centrum-venstre venner. Mere om det senere.

For jeg har et kæmpe problem. Et problem mange i min situation kender til. Jeg er borgerlig, absolut ikke politisk korrekt, og så stemmer jeg på Nye Borgerlige.

I den danske medieverden er dette en kombination, der gør, at man straks bliver afvist.

Men lad mig vende tilbage til specielt Rosa Lund, der sammen med andre på venstrefløjen, konstant hyler op om tonen. Og de kan have helt ret i, at tonen er barsk og ikke godt for debatten.

Debat

Problemet er bare, at selvsamme fløj er medvirkende til en debattone, der ikke hører hjemme i et demokrati. Det et netop fra Rosa Lunds partikammerater, og andre på venstrefløjen, jeg og andre dagligt bliver svinet til af. Det et netop Rosa Lund‘s venner, der konstant får mig blokeret på Facebook, og dermed de facto udelukket fra den politiske debat, udelukkende fordi jeg tager kampen om mod deres hykleri, deres konstante nazist og racist kort.

Rosa Lund er medlem af et parti, der ingen problemer ser i politisk vold, hærværk og trusler. Medlem af et parti, hvor politisk vold mod politiske modstandere ikke er et problem, men snarere hjælp til en politisk karriere i Folketinget.

Jeg tager som sagt dybt afstand fra de tilsvininger Rosa Lund og andre modtager. Men jeg synes det er på sin plads, at Rosa Lund og andre kigger indad, ser på kulturen i deres egne rækker, før de går ud og markerer sig.

På samme måde er det på sin plads, at medierne skriver om hadet mod begge fløje. Også skriver om den hetz, der foregår mod borgerlige i debatten. Borgerlige, der ikke lige passer ind i den politisk korrekte vinkling.

Medierne bruger selv eksperter, som Jacob Mchangama, der ikke viger tilbage for at latterliggøre dem, der ikke er enig med ham.

Medierne bruger gerne folk som socialdemokraten Niels Jespersen, der har liket et tweet, hvor undertegnede bliver kaldt imbecile narhat. Samme Niels Jespersen, der har støttet op om politisk hærværk og vold.

Kvindekortet trækkes igen af Rosa Lund

Lad os tage en åben debat uden at skulle lægge øre til de ting som Rosa Lund og hendes venner gør. Uden at blive kaldt racist, nazist osv.

Den form for debat skaber ekstremisterne, fremmer ekstremisterne. Skader demokratiet.

Nyhedsbrev

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema