Socialdemokratiet er politikerlede

Jeg undrer mig over, at så stor en del af danskerne forsat stemmer på socialdemokratiet, når partiet er synonymt med politikerlede.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

Hele debatten om udligning mellem kommunerne har endnu engang bevist, at socialdemokratiet kun tænker på en ting, og det er dem selv.

Først bliver det afsløret, at den socialdemokratiske spinmaskine udadtil opfordrer til at droppe “Christiansborg-pjat”, mens partiet samtidigt planlægger angreb på Venstre.

Først afviste både Astrid Krag og Nicolai Wammen historien, men senere har hele det socialdemokratiske partiapperat beklaget. Men de beklagede sig mere over, at de var blevet afsløret end undskyldte for deres spin og hån mod demokratiet.

Samme Astrid Krag har, som den gode socialdemokrat hun er, sørget for at udligningsordningen bidrager godt til hendes valgkreds. Og ikke nok med det, så er hun også afsløret i, i det skjulte at ændre kriterier.

Og det her var bare den seneste uge.

Socialdemokratiet

Men har man bare fulgt lidt med i politik de sidste 20 – 30 år (længere tid tilbage), så vil det ikke komme som den store overraskelse. Altså for nær journalister og socialdemokratiet selv.

Hvem husker ikke hele affæren om socialdemokratiets opfindelse af begrebet nødløgn i dansk politik. Uden for politik vil man bare kalde det løgn. Morten Bødskov blev afsløret i at lyve for både folketing og befolkning som justitsminister. I dag er han så skatteminister i Mette Frederiksens knaldrøde regering.

Går vi længere tilbage i tiden, hvem husker så ikke hele historien om efterlønsbeviset. Den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup stod frem på Tv og forsikrede danskerne om, at deres efterløn var sikret. Efter valget var efterlønnen så pludselig ikke sikret længere.

Og det er netop efterlønnen, der får mig til at skrive dette indlæg. For her til aften skriver det socialdemokratiske medlem af folketinget, Kasper Sand Kjær, følgende på twitter “de borgerliges de facto afskaffelse af efterlønnen”.

Enten tror Kasper Sand kjær, at danskerne er komplet idioter eller, at danskerne har en dårlig hukommelse.

Politikerlede

Uanset hvad, så er det historier som ovenstående, der skaber politikerlede.

Og ser man på socialdemokratiets opbygning af deres skatteyderbetalte spinmaskine, hvor en spindoktor er den reelle statsminister, så underbygger det bare fakta endnu mere.

Til sidst bliver jeg nød til at spørge de danskere, der forsat stemmer på socialdemokratiet, trods de gentagne gange er blevet bedraget og fuppet, hvorfor de bliver ved med at stemme på partiet?

Hvorfor bliver danskerne generelt ved med at stemme på partier, der gang på gang fupper dem, gør det dyrere at være danskere. På partier der gang på gang svigter Danmark?

Jeg begriber det ganske enkelt ikke.

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold